Zakelijk lezersnieuws

Hotel Transsylvanië 3 in Filmhuis

Filmhuis Oosterbeek vertoont op zondag 30 september de kinderfilm ?Hotel Transsylvani? 3? in 3D

Mini cursus Zakelijk Social media

Moet je als bedrijf op elk social media netwerk zitten? Wat kan je online plaatsen en hoe vaak? Wanneer maak je gebruik van die hashtags en wat is eigenlijk de functie ervan?

Wilde proeverij bij Heroes of Taste

Wilde Proeverij bij Heroes of Taste

Smartphone fotografie workshop

Interactief, super leerzaam met direct resultaat zodat jij geen dure fotograaf in de hand hoeft te nemen.

JCI College Tour met John van den Heuvel

Misdaadjournalist John van den Heuvel is donderdagavond 8 november te gast bij de 1e editie van College Tour (naar het gelijknamige TV-programma). In een anderhalf uur durend podiumgesprek wordt hij ondervraagd en geeft hij gasten een kijkje in zijn wereld van de misdaad.

Proefles mindfulness praktijk Sesara

Eind augustus starten weer de groepstrainingen Mindfulness. De training voor meer rust en balans die erkend is door zorgverzekeraars en vaak ook wordt vergoed. Wil je eens proeven aan de training. Kom dan naar de proefles op maandag 20 augustus in Arnhem (Home of Zen, aan de Velperweg).

Webwerkplaats Webdesign start met Hosting bedrijf.

Webwerkplaats ontwerpt en bouwt al enkele jaren websites. Sinds 1 Juli heeft is dit aangevuld met een eigen hosting bedrijf.

Wasbare luierconsulente gestart in regio Wageningen

Als ouders van een jong kind kan je niet om de aanschaf van luiers heen. Wegwerpluiers is een grote kostenpost en zorgen voor veel afval. Mieke Bovenschen is gestart als luierconsulent in de regio Ede-Wageningen om informatie te delen over het alternatief voor wegwerpluiers.

Cursus WordPress website maken

Op 10 september 2018 start de volgende cursus WordPress. Na het volgen van van deze cursus heeft u een complete website die u volledig zelf kunt bijhouden.

Insert groeit: na sloop- en groenbranche nu derde partij aangehaaktCiviele aannemers maken zich sterk op circulair platform</

In Veenendaal is 20 juni jl. aan civiele aannemers het collectief Insert gepresenteerd. Sinds februari is Insert actief voor de sloop- en de groenbranche met als doel: hergebruik van (bouw) materialen, bomen, struiken en materialen uit de buitenruimte te stimuleren.

Pagina's