Zakelijk lezersnieuws

Gratis open spreekuur 'frozen shoulder'

Op zaterdag 26 januari houdt Erik Oosterink van praktijk “Natuurlijk Beter” gratis open spreekuur over een effectieve behandeling van een ‘frozen shoulder’.

Nieuw gevestigd: “Praktijk voor stress verlagen” in Oosterbeek.

Sinds 1 januari 2019 is gevestigd aan de Wilhelminastraat 19 te Oosterbeek Cranio Sacraal therapie “Stress verlagen”. 

Gratis open spreekuur 'tenniselleboog'

Open spreekuur: tenniselleboog

Lezing Jeroen Kuiper: Polen, geen land van

Op 18 januari geeft Jeroen Kuiper een lezing naar aanleiding van zijn recent verschenen boek ‘Polen, geen land van fietsers en vegetariërs’. Polen in Beeld organiseert deze lezing in samenwerking met boekhandel Het Colofon in Arnhem.

Gezonde voeding onderwerp van Goed Gesprek

Tussen alle nieuwjaarsborrels door is er op woensdag 9 januari gewoon weer een Goed Gesprek Onder de Linden. In het kader van goede voornemens is dan te gast prof. dr. ir. Ellen Kampman, hoogleraar Voeding en ziekte bij Wageningen University & Research.

Wees voorbereid:partneralimentatie maximaal 5 jaar per 1 januari 2020!

Op 12 december 2018 is het wetsvoorstel met grote meerderheid van stemmen aangenomen. Nu gaat de Eerset Kamer zich er nog over buigen. Verwachting is dat de wet vanaf 1 januari 2020 van kracht zal zijn.

Winter expositie Veluwezoomschilders

Expositie Galerie Bregman getiteld DUEL DER PENSELEN van inspiratie tot creatie.De kollektie Veluwezoomschilders o.a. Th.de Bock A.Markus ,Munninghoff, Ferwerda en vele anderen Jan Sluyters, Henk Helmantel A.J.Zwart ,Vreedenburg.

Insert lanceert website en circulaire marktplaats

Dinsdag 13 november zijn de website en marktplaats van stichting Insert gelanceerd. Op deze marktplaats worden grote volumes herbruikbare bouw-, civiele en groenmaterialen aangeboden.

Boze burgers in Wageningen bellen banken p

Wageningen, 14 november 2018 – Boze bankklanten en burgers bellen vanuit de algemene barak in Droevendaal de banken plat. Ze vragen ABM AMRO, ING en de Rabobank te stoppen met het financieren van de palmolie-industrie.

Pagina's