Zakelijk lezersnieuws

Workshop Detox kuur "Groene week"

Yogaschool Zweiersdal biedt van 23 maart tot 7 april een programma rond een groene doe-het-zelf detox kuur, waarin je een week lang alleen groene groenten, fruit en peulvruchten eet.

Workshop Detox kuur "Groene week"

Yogaschool Zweiersdal biedt van 23 maart tot 7 april een programma rond een groene doe-het-zelf detox kuur, waarin je een week lang alleen groene groenten, fruit en peulvruchten eet.

Landelijke open dag cranio

Cranio is een professionele vorm van beweegzorg waarbij zowel fysieke als emotionele klachten lichaamsgericht worden behandeld. Cranio staat voor cranio sacraal therapie dat sinds jaren tachtig door oa fysiotherapeuten wordt toegepast in Nederland.

Platform nabestaanden zelfdoding

Voor nabestaanden van suïcide, voor de mensen om hen heen, voor kinderen en jongeren en voor de kinderen en volwassenen om hen heen is een website opgericht.

Workshop Kracht van Kwetsbaarheid

Hoog ziekteverzuim of juist preventie? Medewerkers op de juiste plek? Loopbaanontwikkeling? Deze workshop is georganiseerd voor jou als P&O/HRM-medewerker, teammanager, etc., omdat jij te maken hebt met kwetsbare medewerkers.

Workshop Stressbronnen in Werk

Voel jij je ook zo geleefd op je werk en kom je uitgeblust thuis? Dan wordt het hoog tijd om jouw stressbronnen in kaart te brengen, zodat jij weer gaat doen waar jij gelukkig van wordt! Na deze workshop heb jij een 5-stappenplan in handen waar je mee aan de slag kan: 1.

Inloopmiddag Transitie Instituut

Werkgerelateerde vragen? Stress- of burn-out-klachten? Andere baan?

Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer steunt goede doelen ReFood en ChildsLife

Hoe gaan we de strijd aan tegen voedselverspilling? Ook Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer wil een bijdrage leveren aan dit actuele thema.

Gratis spreekuur nek- en schouderklachten

Op zaterdag 9 februari van 13.00 – 17.00 uur houdt Erik Oosterink van praktijk “Natuurlijk Beter” gratis open spreekuur over de behandeling van nek- en schouderklachten binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. Nek- en schouderklachten zijn vaak stress- en werkgerelateerd.

Koffietafelgesprek "Omgaan met verlies"

Groepsgesprek in informele sfeer. Als je een dierbare naaste, misschien wel je partner, verliest door overlijden, verandert er veel in je leven. Tijdens dit gesprek “aan de koffietafel” kan je kennismaken met anderen die een dierbare verloren zijn.

Pagina's