Zakelijk lezersnieuws

Gratis workshop Stressbronnen in werk

Voel jij je ook zo geleefd op je werk en kom je uitgeblust thuis? Dan wordt het hoog tijd om jouw stressbronnen in kaart te brengen, zodat jij weer gaat doen waar jij gelukkig van wordt! Na deze gratis workshop heb jij een 5-stappenplan in handen waar je mee aan de slag.

Opening Het Rijnhuis in Renkum

Op woensdag 29 mei wordt Het Rijnhuis op feestelijke wijze geopend door burgemeester Agnes Schaap van gemeente Renkum. Van 14 tot 16 uur is er een open dag voor iedereen die een kijkje wil komen nemen.

“Kwaliteit toevoegen aan het leven van mensen met kanker”

Benefietavond met veiling in Klein Hartenstein

Jan Groenendijk in China wereldtop de baas

Jan Groenendijk heeft weer eens een prestatie van formaat geleverd. De kopman van het Wageningse WSDV ging in het Chinese Henshui in een veld vol wereldtoppers met de eerste prijs aan de haal. Het betrof de prestigieuze IMSA World Masters waarvoor kwalificatie vereist was.

Geslaagde muziektour leerlingenorkest langs basisscholen

Dinsdag 14 mei maakte het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) een tour langs basisscholen in Renkum en Heelsum. Een van de doelen was om te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken.

Inspiratiesessie: onboarding in de food

Ben je binnen de foodsector actief, dan is het niet eenvoudig om vacatures te vervullen. Benieuwd wat een onboardingprogramma van AcademySuite daarin oplevert voor jouw organisatie?

gratis proefles meditatie

Denk jij dat meditatie saai is? Ben je bang voor wat je gaat voelen? Wil je de controle niet loslaten? Doe mee met deze proefles en merk dat je in meditatie werkelijk grip krijgt op wie je bent. Ja, je moet er wel even voor gaan 'zitten'. In deze try-out, wordt je daarin meegenomen.

Bruist Café Sport

Met het Bruist Café Sport verbindt de Leefbaarheidsalliantie professionals en jonge initiatiefnemers die sport inzetten om jongeren met elkaar te verbinden en hun buurt leefbaarder te maken. Doel van de avond: elkaar leren kennen, van elkaar leren en elkaar versterken.

Tineke Strik naar Europees Parlement

Tineke Strik, voormalig wethouder in Wageningen en momenteel Eerste Kamerlid en universitair hoofddocent migratierecht, kiest voor het Europees Parlement.

Leerlingenorkest maakt tour langs basisscholen

Dinsdag 14 mei maakt het Symfonisch Leerlingen Orkest (SLO) een tour langs basisscholen in Renkum en Heelsum. Een van de doelen is om te laten zien hoe leuk het is om (samen) muziek te maken.

 

Pagina's