Zakelijk lezersnieuws

Sole d’Italia opent vestiging in Wageningen

Het Italiaanse restaurant en pizzeria Sole d’Italia is al sinds 1982 een begrip in Ede en heeft nu in Wageningen een tweede vestiging geopend.

Vrouwenkoor Femmes Vocales zoekt nieuwe leden

 

Sinds januari 2016 is er onder de paraplu van T2muziek een vrouwenkoor, opgericht door en
voor vrouwen die graag zingen. Het koor bestaat uit bijna 20 leden uit de omgeving:
Oosterbeek, Heelsum, Renkum en Wageningen.

 

WSDV-jeugd op EK niet in de prijzen

WSDV heeft op de Europese damkampioenschappen voor de jeugd in Warschau geen echte rol van betekenis kunnen spelen. Het vijfkoppige contingent van de Wageningse ereklasser moest dit keer met lege handen naar huis.

Wagenings Breicafé

Katoenen vlaggetjes haken voor jezelf of voor de Stadsboerderij, die 14 september feestelijk opent - haak je mee? woensdagmiddag 21 augustus van 14.00-16.00uur bij THUIS (Stationsstraat 32). Breng restjes katoen met een bijpassende haaknaald (bijv.

Wagenings Breicafé

Katoenen vlaggetjes haken voor jezelf of voor de Stadsboerderij, die 14 september feestelijk opent - haak je mee? dinsdagavond 20 augustus van 20.00-22.00uur op het terras van De Vlaamsche Reus (Hoogstraat 21). Breng restjes katoen met een bijpassende haaknaald (bijv.

Succesvolle start Bloemen van Nu in Dorpsstraat Renkum

Met de heropening van de ultramoderne Albert Heijn opende ook Bloemen van Nu de deuren in Renkumse Dorpsstraat. De winkel heeft een groot assortiment bloemen en planten, en heeft altijd wat speciaals. Met een eigentijdse groene en fleurige uitstraling.

Positieve reacties

Studenten op zoek naar een 'nieuwe' fiets.

Op 16 augustus zijn wij van 13.30 uur tot 16.30 uur aanwezig op de introductie dag van de WUR in Wageningen.

Verbreding publiek e-bike, aandeel jongeren stijgt

Een nieuwe fiets kopen? Van degene die dit overwogen in 2018 heeft 40% een elektrische fiets aangeschaft. Dit percentage is de afgelopen jaren enorm gestegen, blijkt uit cijfers van RAI, BOVAG en GFK. Deze stijging komt mede doordat een steeds breder publiek kennis maakt de e-bike.

WSDV-superduo Schwarzman en Groenendijk superieur op WK blitz

De Wageningse topdamcklub  WSDV heeft in Riga een uniek een-tweetje gescoord op het WK blitz. Kopmannen Alexander Schwarzman en Jan Groenendijk maakten in de Letse hoofdstad de dienst uit en sprokkelde beiden zeventien punten uit elf partijen.

Pagina's