Sport lezersnieuws

Eerste verlies voor Matchmakers dames

Maandagavond hebben de dames hun eerste verlies van het seizoen moeten incasseren in de uitwedstrijd tegen de Hilversum Hurricanes. Het veld van de Matchmakers speelde zo goed als foutloos, maar de tegenstanders waren helaas een maatje te groot aan slag.

Airborne run 2019

Renkum is de Airborne gemeente van Nederland. Op 17 september 1944 lande hier de eerste parachutistenbrigade en de Eerste Britste Airborne Divisie. Dit ziet men als het begin van de Slag om Arnhem.

Finale NGF competitie bij Golfbaan Heelsum

De finale van het NGF kampioenschap voor beste amateurgolfers wordt dit jaar gehouden bij Golfclub Heelsum en is een van de belangrijkste titels van het jaar. De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie laat de laatste jaren een groeiend aantal deelnemers zien.

Finale jaarlijkse NGF competitie bij Golfclub Heelsum

De finale van het NGF kampioenschap voor beste amateurgolfers wordt dit jaar gehouden bij Golfclub Heelsum en is een van de belangrijkste titels van het jaar. De Koninklijke Nederlandse Golf Federatie laat de laatste jaren een groeiend aantal deelnemers zien.

Renkums acro team naar Nederlandse kampioenschappen!

Afgelopen zondag hebben twee teams van S.V. Kracht en Vriendschap uit Renkum meegedaan aan de halve Nederlandsev Kampioenschappen van acrogym. Acrogym is een sport, waarbij er acrobatische torens worden gemaakt van mensen. De oefening wordt uitgevoerd op een vierkante vloer van 12 m bij 12 m.

Tartlétos en Climax organiseren competitiewedstrijd senioren 2e divisie

Op zondag 26 mei a.s. organiseren W.A.V. Tartlétos en AV Climax in Ede de 2e senioren competitiewedstrijd in poule 4.

Rijn IJssel Marathon: 69 kilometer roeien van Wageningen naar Zutphen

Met het Songfestival nog in het hoofd, verzamelden de eerste roeiers zich al voor 7 uur ’s ochtends in Wageningen om zich klaar te maken voor de Rijn IJssel Marathon.

Gezellige einde seizoensborrel Pluto

De basketbal competitie is afgelopen. Om hun geslaagde seizoen van 2018-2019 te vieren, hield basketbal vereniging Pluto afgelopen vrijdag een gezellige borrel voor alle leden en vrijwilligers. De bestuursvoorzitter zette de 3 kampioensteam (U10-1 U10-2 en MU18) in het zonnetje.

Matchmakers dames winnen overtuigend

Woensdagavond speelden de dames thuis tegen het combinatieteam UVV/Phoenix. Vanwege blessures en afwezigheid traden de dames aan in een verrassende opstelling. Zo moest Petra voor het eerst in haar softbalcarrière als catcher aan de bak en nam Jedidiah de korte stoppositie over.

Zaterdag grote zeilwedstrijd op de Rijn

Aanstaande zaterdag, 25 mei, is de Rijn tussen Heteren en Opheusden weer vol zeilboten. Dan wordt de jaarlijkse regionale zeilwedstrijd, de Rijnrace, gehouden. Met een veld van zo’n 40 boten is het ook vanaf de wal een mooi schouwspel.

Pagina's