Sport lezersnieuws

Historische wandeling landgoed Oorsprong

OOSTERBEEK - De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen gaat op zondag 3 februari op reis door de tijd naar de Oorsprong. Dit landgoed is een mooi en gevarieerd gebied met bossen, akkers en waterpartijen.

Arris van Deelen en Twan Smit op herhaling bij BVC

Arris van Deelen en Twan Smit hebben zaterdag in het Hoekelumse Bos de 3e BVC cross van dit seizoen gewonnen. Beide Climax-atleten wonnen ook de voorgaande crossen in Wageningen en Veenendaal. Mathias Meijer werd wederom tweede op de lange cross.

 

Topschermsters komen naar Wageningen

Schermvereniging La Prime organiseert vanaf vrijdagavond 25 januari een beginnerscursus voor meiden van de basisscholen. Speciaal voor deze cursus zijn enkele enthousiaste schermsters benaderd die meedraaien in de Nederlandse top.

Korfballers Wageningen revancheren zich

Door een bijzondere competitieplanning troffen de korfballers van Wageningen en Rohda elkaar in de laatste competitie wedstrijd van 2018 en in de eerste van 2019.

Goede voornemens bij stoere tennissers

‘Terwijl voetballers en hockeyers een winterpauze nemen of binnen doorspelen, staan wij gewoon buiten op de baan’, constateerde Sonja van der Arend, voorzitter van tennisclub NVLTB, afgelopen woensdag tijdens haar nieuwjaarstoespraak. ‘Tennissers zijn stoer’.

Nieuwjaarsreceptie Heelsums Harmonie

In haar nieuwjaarstoespraak tijdens de nieuwjaarsreceptie van Heelsums Harmonie keek  voorzitter Margreet van der Spek terug op een positief 2018.
In de eerste plaats de aanstelling van Christian Ansink als nieuwe dirigent, in het dagelijks leven o.a trombonist bij het Gelders Orkest.

Zhineng Qigong met Marianne

Meditatie in beweging. Voel je gezond, blij en vitaal met behulp van langzame, zachte en vloeiende bewegingen. Zie www.kansenboom.nl of www.hetyogaschooltje.nl voor meer informatie.

Insert en Madaster ondertekenen partnerovereenkomst

Vandaag tekenen Insert en Madaster Services een partnerovereenkomst.

Cursus vaarbewijs 1 en 2 bij VADA

Op 22 januari starten we bij VADA met een cursus klein vaarbewijs I en II. Een klein vaarbewijs heb je nodig als je wilt varen met een boot die of groter dan 15 m en/of sneller kan dan 20 km/h.

Wagenings Kampioenschap Schafeltennis

Vrijdag 18 januari wordt bij tafeltennisvereniging Shot (Haverlanden 92, Wageningen) het tiende Wagenings Kampioenschap Schafeltennis gehouden. Ruim twintig deelnemers zullen er alles aan doen om de titel van de kampioen van vorig jaar, Simon van Eek, over te nemen.

Pagina's