Sport lezersnieuws

Heike Verheul bedwingt wereldkampioen

Heike Verheul houdt zich voortreffelijk staande in de toptoernooien voor de World Cup dammen. De steunpilaar van de Wageningse ereklasser werd al een keer eerste  (Afrika) en tweede (Polen) in het vrouwenklassement. Op de Turkish Open in Izmir zat het een beetje tegen.

Show fietslegende Martin Söderström

Fietslegende Martin Söderström is in het land voor de Mountainbike Summit en brengt op vrijdag 28 september een bezoek aan het Wild Dukes Bike Park in Wageningen. Hier zal deze freerider zijn kunsten vertonen vanaf 16.30 tot omstreeks 19.00 uur.

Introductiecursus Pralaya yoga

Is er voor jou een drempel om te beginnen met yoga? Misschien heeft het voor jou een ?zweverig? imago? Of weet je gewoon niet wat je kunt verwachten? Heb je het idee dat je hiervoor lenig of sterk moet zijn?

Argentijnse Tango in Wageningen

In Wageningen kunt u de Argentijnse Tango leren dansen! Argentijnse Tango is de prachtige dans van passie, elegantie en plezier die je de zorgen van de dag laat vergeten en in contact brengt met jezelf en je partner.

OPEN DAG LAGENDIJK Training en FysioRenkum

De kernwoorden: Personal Training-Fysiotherapie-Gezondheidscheck-LichamelijkeTesten-SportSpecifiekTesten-Bootcamp-StartToRun-StartToCycle-BelastbaarheidVergroten-MontVentoux-Stelvio-BelastingEnBelastbaarheid-Alpe dHuez-Kilimanjaro-GezondeLeefstijl-Nepal-RunningTherapy-ATB-Wielrennen-Sportmassage-

Wageningse atlete Margreet Takken derde bij WK Masters

Margreet Takken is afgelopen dinsdag derde geworden bij het WK voor Masters in Malaga. De Climax-atlete wierp in de eerste poging een afstand van 38.89 meter en verbeterde daarmee haar persoonlijk en clubrecord met 6 cm.

 

Goede start schermseizoen Valerie Buijse

De Wageningse Valerie Buijse (13) van schermvereniging La Prime is het nieuwe schermseizoen goed begonnen. Bij twee goed bezette internationale toernooien behaalde zij een 2de, een 3de en - in een hogere leeftijdscategorie - een 12de plek. 

Opnieuw verlies voor KV Wageningen

Zaterdag moesten de korfballers van Wageningen op bezoek bij promovendus de Meeuwen in Putten, dat vorige week de punten in Wormer moest laten bij Groen Geel.

Open dag beachvolleybal tijdens Nationale Sportweek bij Nuovo

Op zaterdag 22 september is er een open dag op de beachvolleybalaccommodatie van Volleybalvereniging Nuovo op Sportpark De Bilderberg in Oosterbeek in het kader van de Nationale Sportweek. Iedereen kan gratis komen beachen van 9:30-12:00 uur; aanmelden is niet nodig.

WSDV doorloopt alle stadia van emotie

Net als de afgelopen twee jaar was van WSDV de eerste klap in de ereklasse meteen een daalder waard. Niet geheel onverdiend maar ook niet zonder fortuin liet de Wageningse damelite ook nu MTB Hoogeveen met een 11-9 nederlaag afdruipen.

Pagina's