Lokaal lezersnieuws

AED’s geplaatst in studentenflats Bornsesteeg en Haarweg

WAGENINGEN Studentenhuisvester Idealis heeft twee AED’s geplaatst in haar studentenflats Bornsesteeg en Haarweg. De beide apparaten zijn aangemeld bij www.mijnhartslag.nu en daardoor ook beschikbaar voor burgerhulpverleners.

Scouting OPV-Schoonoord klaar voor Engeland

Ze zijn er klaar voor: het Engelandkamp van Scouting OPV-Schoonoord uit Oosterbeek komt nu echt heel dichtbij.

Bijzondere lezingenreeks ‘Dit is mijn verhaal’ gaat van start

Vrijdagmiddag 10 augustus gaat in de Bibliotheek Oosterbeek / De Klipper een bijzondere lezingenreeks van start.

Stichting Adwuma Ye verdient een steuntje in de rug

Elk jaar geeft de NCRV een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een zorgzame samenleving. Deze doelen maken kans op een donatie van €2.500, €5.000 of €10.000.

Oude beheerder Sporthal Doorwerth Ab van Gelder overleden

Afgelopen zaterdag is de oude beheerder van de Sporthal in Doorwerth Ab van Gelder overleden.

'Aanwezig maar toch afwezig' in museum De Casteelse Poort

Op zondag 8 juli vond de opening plaats van de tweede zomerkunstexpositie in het Koetshuis van museum De Casteelse Poort, met werk van twee kunstenaars: Nicole Bischoff (beelden) en Mouafk Khzaal (portretten).

Open brief aan B&W over Theekoepel

De Theekoepel aan de zuidelijke stadsmuur staat al decennia lang ongebruikt te verloederen. Restauratie en het vinden van een nuttige bestemming zijn hoogst noodzakelijk.

Openingsfeest Weverstraat verplaatst

Het feestje behorend bij de (her)opening van de Weverstraat in Oosterbeek is verplaatst van 15 juli naar 25 augustus. Door de uitloop van de werkzaamheden bleek de eerste datum niet realiseerbaar.

GB: ” Zorgen om verkeersveiligheid bij werk aan de weg”

Het achterstallig onderhoud aan Renkumse wegen en trottoirs wordt de komende jaren flink aangepakt. Het lage onderhoudsniveau van de wegen heeft de aandacht van elke politieke partij en is in verkiezingstijd regelmatig benoemd.

Minigolfen bij Duno in Doorwerth met vrienden en/of familie?

In Doorwerth ligt een prachtig minigolfpark. Vooral met de zomerse omstandigheden, is dat een uitstekende locatie om door te brengen. Dat kan met vrienden, uw gezin of familie. Op het terrein zelf, ligt er een mooie en gezellige kantine en terras.

Pagina's