Lokaal lezersnieuws

Technova College viert opening innovatief schoolgebouw voor technische mbo-opleidingen

EDE- Een nieuw gebouw en een nieuwe naam waren aanleiding voor een groot openingsfeest op donderdag 18 oktober aan de Bovenbuurtweg. Medewerkers en toekomstige vakhelden presenteerden een technisch hoogwaardig gebouw voor eigentijds techniekonderwijs.

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer waterschap Vallei en Veluwe

PERSBERICHT

Harderwijk, 19 oktober 2018

Jan van der Kolk lijsttrekker Lokaal Waterbeheer Waterschap Vallei en Veluwe

Allerzielen: Nu is nog zo zonder jou.

 

Op 2 november om 19.00u is er in de bblthk een avond om ruimte en aandacht te geven aan verlies. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van het nieuwe boek “Nu is nog zo zonder jou” van de Wageningse schrijfster Marloes Harkema.

Minigolf in herfstvakantie bij Duno

Het is Herfstvakantie en mooi weer. Dan is er vanmiddag (woensdag) nog een mooie gelegenheid om op het minigolfpark van Duno in Doorwerth een balletje te gaan slaan. Door het fraaie weer kunt u ook nog gebruik maken van het gezellige terras of in de kantine.

Oproep vrijwilligers poëziefestival 2019

Poëziefestival Het Park Vertelt zoekt vrijwilligers 15de editie in augustus 2019

Rijnuiterwaarden weer schoon de winter in

 

Op zaterdag 13 oktober zijn de Rijnuiterwaarden in de gemeente Renkum weer opgeschoond. De 35 vrijwilligers verzamelden 30 zakken vol met zwerfafval. De actie werd gecoördineerd door IVN Zuidwest Veluwezoom.

Wageningse verenigingen steken de handen uit de mouwen: grote opschoonactie uiterwaarden

Afgelopen weekend bonden zes Wageningse verenigingen de strijd aan tegen zwerfafval in de uiterwaarden, en tegen de plastic soep.

Pop-up plein Doorwerth popt up

Afgelopen zomer zat er al vaak een gezelschap op het pop-up plein. Aan een tafel midden op het plein. Soms stonden er wat beelden om heen, een vraagteken of lag er een grote bal een oog erop.

Waar het ligt?

SHOUT Wageningen start nieuwe Out Now!-groep

De roze belangen- en gezelligsheidsvereniging SHOUT Wageningen start op 8 november een nieuwe Out Now!-groep.

Vers brood in Oosterbeek

<

p> 11 oktober was er een grande opening van de broodwinkel in de Chocolade en Thee winkel, Douze, Weverstraat 12, Oosterbeek.

Pagina's