Lokaal lezersnieuws

150e sterfdag van de schrijver Jacob van Lennep wordt herdacht 

Op zaterdag 25 augustus is het 150 jaar geleden dat Jacob van Lennep te Oosterbeek overleed, waar hij zijn zomervakantie doorbracht in hotel Schoonoord. Hij werd begraven op de begraafplaats aan de Fangmanweg. Op die dag zal er bij zijn graf om 16 uur een korte herdenking zijn.

Mantelzorgcursus Zorgen voor een ander in Oosterbeek

Om te voorkomen dat u, als mantelzorger, overbelast raakt en zelf lichamelijke en/of psychische klachten ontwikkelt, is het van belang goed voor uzelf te zorgen.

Kleurwedstrijd Vijf Dorpen in 't Groen

Vereniging Vijf Dorpen in ’t Groen bestaat uit groeiende groep betrokken mensen die zich in zetten voor het behoud van het landschap en het unieke dorpskarakter in de gemeente Renkum.

Wolfhezense Helena Maria geeft concert in Cultura Ede met het thema 'kracht in kwetsbaarheid'

De Gelderse Helena Maria debuteerde op 1 mei met haar album ‘All by grace’. Haar cd werd zó goed ontvangen dat de zangeres een avondvullend concert geeft in theater Cultura in Ede.

Scouting OPV-Schoonoord is terug in Nederland

Het Engelandkamp van Scouting OPV-Schoonoord is voorbij. Zowel de verkenners (5 augustus) als de padvindsters (9 augustus) werden opgewacht door een grote groep wachtende ouders en broertjes/zusjes.

Ook dit jaar Straattheaterfestival tijdens Algemene Introductie Dagen

WAGENINGEN Dit jaar vinden de Algemene Introductie Dagen (AID) van Wageningen University en Aeres hogeschool plaats van vrijdag 17 t/m woensdag 22 augustus.

Rotary steunt de mobiele Speelbus met 1000 euro.

Rotaryclub Wageningen-Bergpoort heeft de opbrengst van haar jaarlijkse boekenmarkt dit jaar wederom geschonken aan de Speelbus. Een bedrag van maar liefst 1000 euro schenkt de Rotaryclub om te investeren in de aanschaf van nieuw speelgoed.

Nieuwe reeks Mooi Renkum: met GroenLinks op pad in eigen gemeente

Het is wetenschappelijk bewezen: een mens wordt gelukkiger van de natuur. Wat een geluk dat Renkum zo rijk is aan natuurgebieden! GroenLinks vindt het belangrijk om de natuur in en om Renkum te koesteren en te beschermen.

Succesvolle eerste helft 2018 voor Drielse Veer

Succesvolle eerste helft 2018 voor Drielse Veer

Wij denken graag met u mee. Samen komen wij er altijd uit!

Heeft u een klus in huis of tuin die u zelf niet kunt uitvoeren? En kunt u of wilt u de hulp van familie, vrienden of buren niet (altijd) inschakelen? Dan is Pauropus bv Wageningen een uitkomst voor u.

Pagina's