• Papieren kadozakje

    Ilona Moorrees
  • Wijncafe le Jardin

    Ilona van Nispen

Winterfair Tesselschade-aSrbeid Adelt bij Robbers & en van Hoogen op 18 november.

08-11-2018, 22:17 | Lezersnieuws | Ilona

Op 18 november aanstaande organiseert Tesselschade-Arbeid Adelt (TAA) de jaarlijkse voorjaarsverkoop in Wijncafé le Jardin bij Robbers en van den Hoogen. Wie een keer bij TAA heeft gekocht, weet het: hier ligt authentiek handwerk, in een moderne vorm. Het assortiment wordt door iedere afdeling zelf samengesteld en door handwerksters van TAA gemaakt. Een kleine greep uit het assortiment: unieke handgemaakte producten voor interieur, lifestyle en kids, geborduurde gastendoekjes en theemutsen, baby- en kleutercadeautjes, cadeautjes voor huis en tuin. Er zijn gastverkopers aanwezig: Bob et Julie met smockjurkjes, Mirkookt met lekkere hapjes, Bloeming Business met bloemen en kransen, en Lisa van Mansveld met handgemaakte leren tassen.  
  
De opbrengst van de verkopen komt volledig ten goede aan vrouwen die een opleiding of studie willen volgen, maar daarvoor om uiteenlopende redenen zelf niet de financiële middelen hebben. TAA, een landelijke vereniging van vrouwen voor vrouwen dat volledig draait op de inzet van vrijwilligers, bestaat dit jaar alweer 147.   
  
De Winterfair wordt gehouden op zondag 18 november in Wijncafé le Jardin, Robbers & van den Hoogen, Velperweg 23, Arnhem. U bent welkom tussen 12.00 en 16.00 uur.