• amateurs in de afdaling

    Hoog & Laag
  • Dikke Banden Race 2018

    Hoog & Laag

wiellerevenement "8 van Heelsum" naarstig op zoek naar sponsoren

05-03-2019, 08:42 | Lezersnieuws | Hans

De organisatie van het wiellerevenement "8 van Heelsum" is naarstig op zoek naar voldoende sponsoren voor de editie 2019. De editie 2018 was een groot succes; een dikke banden race waar ruim 100 basisschoolkinderen uit de hele gemeente mee deden, aansluitend activiteiten voor de kinderen en daarnaast drie amateurrondes voor de wiellerliefhebbers. 

Voor deze editie (2019) wordt er gemikt op een dikke banden race met tenminste 150 basisschool scholieren, nog uitgebreidere kinderactiviteiten (o.a. de volleybalbus) en twee amateurrrondes voor de wiellerliefhebbers. De dag staat in het teken van gezelligheid, sport en spel.

Diverse bedrijven die vorig jaar dit evenement hebben gesponsort, hebben zich nu weer gemeld. Van de gemeente, die vorig jaar dit geweldige inititatief ook heeft gesteund, is nog geen concrete toezegging ontvangen. Maar als die toezegging er wel komt, zal dit aanzienlijk minder zijn dan vorig jaar vanwege budgettaire problemen binnen de gemeente Renkum. Dit gemis of tekort zal dus moeten worden opgevangen door bedrijfsmatige of particuliere sponsoren. Voor bedrijven zijn er mooie sposorpakketten te vinden op de website www.8vanheelsum.nl. Voor particulieren geldt er een aktie dat bij een sponsoring van € 25 of meer er een vlag van de 8 van heelsum wordt gekregen zodat deze voor, op en na zondag 26 mei 2019 kan worden uitgehangen. 

"Als er voor 31 maart 2019 niet voldoende sponsoring binnen is, of is toegezegd dat is de organisatie genoodzaakt om het evenement af te gelasten en zullen de sponsorgelden worden gerestitueerd" aldus de intitiatiefnemers.