• Koningin

    Peter Bloemhard
  • De grote boze wolf

    Peter Bloemhard

WDT speelt extra voorstelling lang en Gelukkig

18-04-2016, 14:50 | Lezersnieuws | Ine Wiebenga

WDT speelt 'Lang en gelukkig', een familievoorstelling van Don Duyns. Vrij naar Ro theater.

Extra voorstelling

Wegens grote belangstelling overwegen we een extra voorstelling te spelen op vrijdag 29 april, aanvang 21.00 uur. Hebt u belangstelling om dan te komen kijken, reserveer dan via onze website, www.wdttoneel.nl

Er zijn nog enkele kaarten voor vrijdag 22 april (19.30 uur), en dus nog volop kaarten voor vrijdag 29 april (21.00 uur).

Let wel, het gaat alleen door bij voldoende belangstelling.

Lukt het de koningin een leuk meisje voor haar zoon, prins Roderick van Oranje Nassaukade te vinden, of kan Willy Hoenderdos voorkomen dat zijn Roderick uitgehuwelijkt wordt? Is er toch ware liefde tussen Assepoester en de prins? Of nee, tussen Assepoester de baron? Of staat Irma Zonderboezem dit in de weg? Hoe loopt het af met de relatie tussen Roodkapje en de boze wolf?

Op de verjaardag van opa belandt een hele familie plotseling in een wel heel bijzonder sprookje.. Dit leidt tot hilarische taferelen. Een voorstelling voor het hele gezin!

Regie: Celine Hoex

Spel: Arnold Bregt, Karlijn Eggens, Lambert van Gils, Marieke Griffioen, Niek Koning, Bartje Schaake, Lisanne Schoneveld, Jip Siebenheller, Marnix Rosbach, Merel Rot, Henk Vink, Lineke Vissers en Ine Wiebenga

Licht: Titus de Jong

Productie en geluid: Fenna Arnoldussen

Productieleiding: Lineke Vissers