• Supporters

  Patricia Brouwer
 • Time-out

  Patricia Brouwer
 • Steven Landman en Xanne Ketelaar in actie

  Patricia Brouwer
 • Het voorstellen van Wageningen voorafgaand aan de wedstrijd

  Patricia Brouwer

Wageningen opnieuw onderuit in play-offs tegen Groen Geel

25-03-2019, 07:28 | Lezersnieuws | Alien

Na de nederlaag van vorige week in Het Binnenveld voor meer dan 1000 man publiek, ging ook de tweede wedstrijd van de play-offs, ditmaal in de bomvolle Groen-Geel hal in Wormer, verloren.  Voor Wageningen zit de zaalcompetitie er nu op en het kan zich gaan voorbereiden op het veldseizoen dat 20 april weer van start gaat met een thuiswedstrijd tegen De Meeuwen.

Het was zaterdag hetzelfde speelbeeld als de thuiswedstrijd, veel spelers die normaal gesproken de korf wel weten te vinden gaven niet thuis. En al bleef de ruststand beperkt tot 14-10, Groen Geel was toen al de betere ploeg. met Kevin Dik voorop die toen al 6 doelpunten op zijn naam had staan. Toch hield Wageningen het nog aardig bij tot 6-6, ondanks dat het spel niet bepaald vlekkeloos verliep. Maar zoals eerder vermeld lieten de schutters bij de blauwwitformatie het jammerlijk afweten.

De tweede helft kon de thuisploeg de voorsprong alleen maar verder uitbouwen en ondanks de aanmoedigingen van de meegereisde supporters lukte het de Wageningers niet meer aan te klampen. Ook moesten er nog enkele malen blessures behandeld worden aan Wageningse zijde. Zo moest Jasper Broenink tijdelijk het veld verlaten voor Chris den Hartog en ook Eline van Veldhuisen en Jeffrey van Huenen hadden verzorging nodig , maar gelukkig konden zij allemaal het spel vervolgen.

De eindstand 23-18 was zonder meer verdiend voor Groen Geel. Tegen wie zij de hoofdklasse finale spelen in Papendrecht op 30 maart is nog niet bekend. In de play-off reeks tussen Tempo en AW/DTV hebben beide ploegen een wedstrijd gewonnen. Zij spelen dinsdag a.s. de derde en beslissende wedstrijd.

Doelpuntenmakers; Steven Landman en Wouter ter Maten 4x, Michelle van den Tempel 3x, Jasper Broenink, Jeffrey van Huenen en Iris Ilekhomon 2x en Nena Ellermeijer 1x.