• Woonzorgcentrum Pieter Pauw, Costerweg 75 in Wageningen.

    Vilente

Voorjaarsmarkt in Vilente Pieter Pauw

07-03-2019, 15:30 | Lezersnieuws | communicatie

Op zaterdag 13 april van 11.00 tot 16.00 uur houdt woonzorgcentrum Vilente Pieter Pauw in Wageningen haar jaarlijkse gezellige voorjaarsmarkt. “Iedereen is van harte welkom. De opbrengst van de markt komt ten goede aan de bewoners”, vertelt Greetje Smid, coördinator Welzijn.       

Bezoekers van de voorjaarsmarkt vinden er leuke kraampjes met cadeautjes, speelgoed, kleding en diverse lekkernijen. “Er is voor elk wat wils op onze voorjaarsmarkt”, zegt Greetje. Bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers kijken elk jaar weer uit naar de voorjaarsmarkt. “Wij hebben een mooi doel dit jaar, dat is de inrichting van de snoezelruimte op Pieter Pauw. Hiervoor willen wij graag nog zintuigprikkelende appratuur en materialen aanschaffen.”

“Mensen zijn ook van harte welkom om gezellig te komen lunchen of een kopje koffie te drinken met een gebakje erbij. De markten in Pieter Pauw zijn altijd heel gezellig, niet alleen de bezoekers, ook de bewoners genieten ervan. Wij hopen dan ook weer op een grote opkomst!”

Hobbyisten gezocht
Pieter Pauw heeft nog een aantal plekken beschikbaar voor hobbyisten die er willen staan met een kraam. “Bent u ergens goed in zoals  bijvoorbeeld: houtsnijwerk, glasbewerking, eigen gemaakte cadeauartikelen? Geef u dan op! Een standplaats kost €10,-.” Meer informatie over de voorjaarsmarkt is te verkrijgen bij Greetje Smid, telefoonnummer 0317-473212 of g.smid@vilente.nl.