• Tussen 10:00 en 12:00 kan iedereen een keuze maken uit ons aanbod.

    Onbekend

Voorjaarskleding- en speelgoedbeurs Noordwest

12-03-2019, 23:12 | Lezersnieuws | Marieke

De winter is bijna voorbij en het voorjaar staat voor de deur, dus het wordt weer tijd om de kledingkasten op te schonen. Zijn uw kinderen uit hun oude zomerkleren gegroeid? Kom dan op zaterdag 6 april van 10.00 tot 12.00 uur naar de jaarlijkse voorjaarskleding- en speelgoedbeurs! Deze wordt gehouden in het schoolgebouw van de Nijenoord en de Johan Friso school aan het Hooilandplein in Wageningen (Noord-West). Van de opbrengst is 25% bestemd voor beide scholen.

Op onze beurs kunt u te klein geworden kleding verkopen en een nieuwe zomeruitzet voor uw kinderen aanschaffen. Iedereen is tussen 10:00 en 12:00 uur welkom om te neuzen tussen de kledingrekken en een keuze te maken uit de aangeboden kleding in maat 92 t/m 176. Door onze strenge voorselectie is het aanbod van goede kwaliteit. Aangeboden worden jassen en zomerkleding, sportkleding, binnen- en buitenspeelgoed, kinderboeken, (computer-) spelletjes, sportschoenen, kinderfietsen, fiets- en autostoeltjes, etc..Terwijl u in alle rust rondkijkt kunnen uw kinderen zich vermaken in ons Kinderparadijs.

De toegang is gratis. Houdt u er alstublieft rekening mee dat u bij ons niet kunt pinnen!

Tassen worden bij de ingang ingenomen. Tip: neem een vouwkrat mee!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marie Kruit-Libercé: 0317- 428262 of via marie.liberce@hotmail.com.

Wilt u zelf spullen verkopen op onze beurs? Dan dient u een verkoopnummer aan te vragen. Kijk voor alle informatie betreffende de beurs op onze website www.kinderkledingbeurswageningen.nl