• Binnenerf Kasteel Kaldenbroeck

    Lichtwerk en Hartzaken
  • Kasteel Kaldenbroeck

    Lichtwerk en Hartzaken
  • Désirée Vogelers

    Beeldkracht

Van stress naar balans

08-03-2019, 15:14 | Lezersnieuws | Nel

Ben je stressgevoelig of hoogsensitief? Heb je een burn-out gehad of wil je juist voorkomen dat het zover komt? Speel dan niet langer met je gezondheid en zet nu de stap naar een betere balans in je leven. Erkend therapeut Desiree Vogelers-Mom leert deelnemers aan de 1-daagse workshop ‘Van stress naar balans’ hoe het stresss-systeem in elkaar zit en welke rol ademhaling daarbij speelt.

De authentieke en rustgevende ambiance van Kasteel Kaldenbroeck in het Noord-Limburgse Rozendorp Lottum draagt bij aan het ontspannen en het ontdekken van zowel je kwaliteiten als je valkuilen. Voor snelle beslissers zijn er nog plaatsen vrij voor de workshop op donderdag 11 april. Desiree: ‘Hoeveel mensen nemen zich aan het begin van het jaar niet voor om zaken anders aan te pakken, om het rustiger aan te doen. Maar in de praktijk blijkt dat vaak erg moeilijk te zijn. Deze workshop is dan een uitkomst, want mensen leren om niet in slechte gewoontes te blijven hangen. Door zichzelf beter te leren kennen, kunnen ze oude patronen doorbreken. Ik ben zelf hoogsensitief en had een dreigende burn-out, dus ik help de deelnemers vanuit zowel mijn professionele kennis als mijn persoonlijke ervaringen.’

Wie nu besluit de workshop te volgen op 11 april kan zich direct opgeven of meer informatie vragen via 06-38145754 of desiree@lichtwerkenhartzaken.nl. De geheel verzorgde dag duurt van 10 – 17 uur en inbegrepen zijn o.a. koffie/thee met wat lekkers en een (h)eerlijke lunch.

Deze workshop kan tevens als voorprogramma dienen voor de meerdaagse retraite ‘Leef! vanuit je hart’ die plaatsvindt op dezelfde locatie van 15 t/m 20 juni.