• De voorjaarsmarkt in De Molenberg was vorig jaar weer een groot succes.

    Vilente
  • In Het Beekdal is op de voorjaarsmarkt traditioneel een grote rommelmarkt te vinden.

    Vilente

Twee gezellige voorjaarsmarkten in De Molenberg én Het Beekdal

04-05-2017, 16:00 | Lezersnieuws | Vilente

Op zaterdag 13 mei organiseren medewerkers en vrijwilligers van Vilente een gezellige voorjaarsmarkt in De Molenberg te Oosterbeek en Het Beekdal in Heelsum. Met een plantjesmarkt, leuke cadeaus, een rommelmarkt en loterij met mooie prijzen, hopen de woonzorgcentra op een mooie opbrengst die ten goede komt aan de bewoners. De markt is traditioneel vlak voor Moederdag, zodat bezoekers alvast een leuk cadeautje op de kop kunnen tikken.

In De Molenberg is er een rommelmarkt, kraampjes met leuke cadeaus en ook ScholtenMode is aanwezig met schoenen en ondermode. In de loterij zijn mooie prijzen te winnen. "De hoofdprijs is een diner voor twee, aangeboden door restaurant De Oude Herbergh", vertelt Mirjam van Spanje, medewerker van De Molenberg. "Ook andere Oosterbeekse winkeliers stellen mooie prijzen ter beschikking. Loten zijn verkrijgbaar in de buurtsuper van De Molenberg van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 13.30 en op de markt zelf."

In Het Beekdal organiseren medewerkers en vrijwilligers naast een rommelmarkt ook een fleurige plantjesmarkt. "De plantjesmarkt wordt altijd druk bezocht in Het Beekdal", zegt medewerker Lorissa Vermeer. "Ook zijn er kraampjes met zelfgemaakte cadeautjes, zoals handwerk." In beide woonzorgcentra staat de koffie klaar, met veel lekkers erbij.

Het Nationaal Ouderenfonds verdubbelt de opbrengst van de markt in De Molenberg. Zij organiseren hiermee een barbecuefeest voor de bewoners. In Het Beekdal gebruiken ze de opbrengst voor gezellige decoraties ten behoeve van de nieuwbouw die in juni in gebruik wordt genomen.

Voorjaarsmarkt De Molenberg, Molenberg 2, Oosterbeek. Van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie Mirjam van Spanje, 026 - 33 34 481, m.zwart@vielnte.nl.

Voorjaarsmarkt Het Beekdal, Utrechtseweg 60, Heelsum. Van 11.00 tot 15.00 uur. Meer informatie Lorissa Vermeer, 06 - 29 30 29 23, l.vermeer@vilente.nl