• Genomineerden Business Event gemeente Wageningen 2018

    Mike Tekst & Beeld / Mike Raanhuis

Trots overheerst bij genomineerden Business Event Wageningen

19-04-2018, 12:49 | Lezersnieuws | nbelunteren

Maandag 9 april vond de derde editie van het Business Event gemeente Wageningen plaats. Tijdens dit werd event werd podium gegeven aan 11 bedrijven die genomineerd waren voor de titel ‘Ondernemer/Onderneming van het jaar’.

De reacties van de genomineerde bedrijven logen er niet om, zo ontvingen zij hartverwarmende reacties van klanten en zijn zij enorm trots op de prestaties van hun personeel. Sybren Zwart van Robin French Bakery, winnaar in de categorie Rabo Starter van het Jaar:  “We zijn een beetje beduusd van alle positieve reacties. Voor alle lieve klanten die ons vanaf het eerste uur hebben gesteund: wij blijven!”

Ook Ruud van Doorn, directeur van HEMA Wageningen en winnaar in de categorie MKB & Grootzakelijk, was enorm enthousiast na afloop van het evenement: “Wageningen, bedankt! De nominatie was al een feest, maar dat wij nu verkozen zijn tot beste onderneming MKB Grootzakelijk, is voor al onze medewerkers een enorme erkenning en waardering voor de dingen die wij dagelijks doen."

Woudenberg Dranken mocht de titel ‘Onderneming van het Jaar Detailhandel & Horeca 2018’ in ontvangst nemen en reageerde: “We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen! De winkel staat vol met bloemen en de koelkast nog vol met taart. We zijn heel blij en trots op onze award, dit is echt een prijs voor het hele team. Een geweldige waardering voor hun inzet en enorme betrokkenheid bij ons mooie familiebedrijf.”, aldus Petra Woudenberg- van der Linden.

Ook Riwojo Verhuur, winnaar van de WOC Publieksprijs reageerde trots: “Wij vonden het een eer om genomineerd te zijn! Daarnaast was het erg leuk om in contact te komen met de verschillende bedrijven en ondernemers uit Wageningen. We hebben veel positieve reacties gehad omtrent dit goed georganiseerde business event en het was leuk om dankzij de aanwezigen de publieksprijs te mogen ontvangen!”

Francisco Xosé Presas Basalo van inLoops Tech liet weten: “We have had an amazing night, lots of fun and plenty of networking opportunities afterwards. Simon Vink, Startlife and Starhub truly helped us to get the most out of this event. The inLoops Tech co-founders came from Portugal and Italy specifically for this event and they loved Wageningen and the NBE event. “

Film- en foto-impressies van het event zijn te vinden op www.facebook.com/businesseventwageningen.