• Improvisatie-theater ten top!

    Theatersportvereniging Liever Veul Bloemen

Theatersport ‘Springt in het diepe’

08-03-2018, 10:15 | Lezersnieuws | Dorien

De Wageningse Theatersporters Liever Veul Bloemen gaan weer het theater in!

Met een ‘Sprong in het diepe’ dagen ze elkaar uit tot bizarre hoogtepunten! Van serieus tot absurd spel van energievolle tot mega-relaxte scenes, zonder diploma zwemmen ze er op los. Welke slagen er gemaakt worden weet nog niemand maar dat ze de overkant zullen bereiken staat uiteraard vast!

Natuurlijk kun jij daarin ook weer een rol spelen! Jouw suggesties worden gebruikt om mooie, hilarische, emotionele, muzikale, integere en absurde scènes te spelen! Mis het niet: Zaterdag 17 maart 20.30 uur, Theater de Wilde Wereld, Burgtstraat 1, Wageningen. De deur gaat open om 20.00 uur. Mis het niet en reserveer nu alvast je kaartje via reserveren@lieverveulbloemen.nl en kijk ook eens op www.lieverveulbloemen.nl of op onze Facebookpagina.

Theatersportvereniging Liever Veul Bloemen speelt regelmatig theatersportvoorstellingen in theater De Wilde Wereld Wageningen. Ook spelen ze allerlei andere improvisatievormen zoals bv. ‘De Vloer Op’. Naast voorstellingen en impro-wedstrijden verzorgt de vereniging ook workshops-op-maat voor bedrijven en instanties.