• St. Jacques café

    Kreek
  • Sfeerimpressie

    Kreek

Statiegeldactie voor Cultureel & ontmoetingscentrum Kreek

19-04-2019, 14:38 | Lezersnieuws | Coop

Coop Oosterbeek en haar klanten komen in actie voor cultureel & ontmoetingscentrum Kreek! Van 1 april tot 30 juni kunnen klanten van de supermarkt hun statiegeld doneren aan dit goede doel. Coop verdubbelt vervolgens het eindbedrag. Kreek zet zich (zonder subsidie) in voor alle Oosterbekers die laagdrempelige activiteiten willen organiseren op het gebied van kunst, muziek en cultuur. Ook sociale activiteiten zoals repair-, ruil- en weggeefcafé hebben een plaats.

Samen maak je ’t verschil! Coop staat dicht bij haar klanten en is daardoor betrokken bij hun leefomgeving. Daarom organiseert de organisatie in al haar vestigingen ieder jaar vier statiegeldacties voor goede doelen uit de omgeving. Klanten kunnen bij het inleveren van hun lege flessen hun statiegeld doneren. De opbrengst van de statiegeldacties wordt door Coop verdubbeld.

Cultureel & ontmoetingscentrum Kreek Cultureel & ontmoetingscentrum Kreek zet zich in voor kunst en cultuur in de vorm van sociale activiteiten. Dit is belangrijk om nieuwe inspirerende ontmoetingen mogelijk te maken. Met de opbrengst van de statiegeldactie van Coop Oosterbeek wil een beamer aanschaffen die gebruikt kan worden voor lezingen en presentaties. “We zijn superblij met deze sympathieke actie”, vertelt Jan Drentje bestuurslid van Kreek. “Deze bijdrage maakt mooie lezingen mogelijk over tal van boeiende onderwerpen!

Voor meer informatie: www.coop.nl en www.kreekoosterbeek.nl.