• De 14 herenhuizen op Torckdael, te midden van al het groen.

    de Woningstichting

Start verkoop 14 herenhuizen op Torckdael een feit

03-04-2017, 11:11 | Lezersnieuws | de Woningstichting

Wilt u wonen op het allermooiste plekje van Wageningen? Op loopafstand van zowel de Uiterwaarden als het centrum van Wageningen? Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor één van de 14 herenhuizen op Torckdael. De bouw is al volop bezig!

Wat verkopen we?

De woningen, bestaande uit 4 ruime hoekwoningen en 10 mooie tussenwoningen, staan in de vorm van een carré, in het midden van de wijk Torckdael. Het ligt langs het Spijk en het Torckparck aan de ene kant en aan het einde van de straat ziet u hotel De Wereld liggen als beginpunt van de winkelstraat in Wageningen. De bouw van de woningen is begin maart gestart. Als alles volgens planning verloopt, worden de herenhuizen in het eerste kwartaal van 2018 opgeleverd.

Hoe ziet zo'n woning eruit?

Er zijn 4 ruime hoekwoningen (type A) en 10 tussenwoningen in twee varianten (type B en C). Iedere woning heeft 4 woonlagen, een diepe privé-daktuin met een berging boven de parkeergarage. Elke woning heeft een eigen parkeerplaats in de overdekte parkeergelegenheid. Met een inhoud van ruim 500 m3 is het in deze herenhuizen heerlijk wonen langs het Spijk en nabij de Uiterwaarden

De plannen zijn licht gewijzigd ten opzichte van het oude plan voor deze woningen op Torckdael. In het oorspronkelijke plan waren er 18 herenhuizen opgenomen, waaronder 4 twee-onder-één-kapwoningen. Om meer ruimte op de privé daktuin te maken, zijn die uit het plan gehaald.

Wilt u meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar één van deze woningen? Neem dan contact op met Barten Tiemessen NVM Makelaars. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0317 422 600 of via e-mail: info@barten-tiemessen.nl