• Ingeborg Tromp heeft geleerd regelmatig te eten.

    pr

Start Gezond- en slank cursus

13-03-2017, 12:14 | Lezersnieuws | Sportcentrum De Plataan

Op dinsdag 21 maart a.s. start Sportcentrum De Plataan met een Gezond & Slank sport- en voedingscursus voor iedereen die wil leren hoe je zonder dieet de kilo's eraf krijgt. Tijdens deze inspirerende cursus van 12 weken leert u hoe u met gezond eten en bewegen uw stofwisseling verhoogt, af gaat vallen en het jojo-effect voorkomt. Om deze cursus te volgen hoeft u geen langlopend lidmaatschap aan te gaan.

Het programma is een stok achter de deur voor iedereen die al langer met zijn/haar gewicht worstelt. U gaat 2 keer in de week een effectieve training volgen en wordt wekelijks door uw voedingscoach gewogen. Deze voedingscoach leert u tijdens 8 bijeenkomsten alles over voeding om af te vallen. Deze kennis maakt dat u met andere ogen naar uw eigen eetpatroon gaat kijken. Cursiste Ingeborg Tromp is enthousiast over de manier waarop dit gaat. Ze vertelt: "Ik stond stil wat afvallen betrof. Ik heb nu geleerd regelmatig te eten, daar ging het bij nogal eens mis. Ik eet minder koolhydraten, maar laat ze niet weg. Mijn voeding is meer in balans waardoor het me nu wél lukt om af te vallen. Mijn broeken gaan weer ruimer zitten."

Een voedingscoach gaat u leren wat u wel en niet moet doen om af te vallen, waarbij de nadruk op "doen" ligt. Gezond eten en regelmatig sporten moet een prettige manier van leven worden waar u zich goed bij voelt. Pas dan bent u verzekerd van een gezond en slank leven. Jeanet Verschuur, één van de voedingscoaches bij De Plataan, licht toe: "Wij adviseren geen shakes, pillen of maaltijdrepen, maar gezond eten met producten uit de schaf van vijf. Tijdens deze cursus gaan we deelnemers stap voor stap helpen een nieuwe weg in te slaan. Alle adviezen en tips helpen om gezonder, slanker en fitter te worden en te blijven."

Sportcentrum De Plataan is te vinden aan de Plataanlaan 1 in Wageningen. Kijk voor meer informatie ook op www.sportcentrumdeplataan.nl of bel naar 0317-414114.