Sport- en voedingscursus

13-10-2017, 13:20 | Lezersnieuws | Sportcentrum De Plataan

Op dinsdagavond 24 oktober a.s. gaat er bij Sportcentrum De Plataan weer een sport- en voedingscursus van start voor mensen die zonder dieet af willen vallen. Het programma van twaalf weken is een stok achter de deur voor iedereen die al langer met zijn/haar gewicht worstelt en daar nu voorgoed verandering in wil brengen.

Tijdens de cursus volgt u twee keer per week een effectief beweegprogramma. Daarnaast leert u in acht voedingsbijeenkomsten van een voedingscoach wat u wel en niet moet doen om af te vallen, waarbij de nadruk op "doen" ligt. Want met een paar consequente veranderingen in uw beweeg- en eetpatroon kunt ook u gezonder en slanker worden. Deze kennis maakt dat u met andere ogen naar uw eigen eetpatroon gaat kijken, andere keuzes gaat maken en in de toekomst op gewicht kunt blijven.

Jeanet Verschuur is één van de voedingscoaches bij De Plataan. Zij weet mensen te motiveren om gezonde keuzes te gaan maken. Jeanet: "De meeste mensen weten wel wat ongezond voor ze is, maar hebben de grootste moeite om daadwerkelijk iets te veranderen. Ik ga ze stap voor stap leren hoe je met lekker en vaker eten af kunt vallen en op gewicht kunt blijven."

Wilt u meer weten over deze "Gezond en Slank" cursus en/of 24 oktober a.s. starten? Neem dan vrijblijvend contact op met Sportcentrum De Plataan aan de Plataanlaan 1 in Wageningen. Bel naar 0317-414114 of kijk op www.sportcentrumdeplataan.nl.