• Leden in vesten van SVKV

    P.van Drueten

Sponsordemonstratie SVKV

09-02-2019, 16:47 | Lezersnieuws | Simone

Sponsor demonstratie Sport Vereniging Kracht en Vriendschap

 

Datum 23 februari 2019, 18:00-20:00

 

Locatie:

Hogenkampseweg 45, Renkum

Doelum Sporthal

 

 

Acrobatische gymnastiek, turnen, dans, stoere gym, het komt weer allemaal voorbij op de jaarlijkse sponsordemonstratie van SVKV op 23 februari in de sporthal van Doelum. Leden van de vereniging laten zien wat SVKV  allemaal in huis heeft op dat gebied.

Het gaat goed met SVKV! De afgelopen tijd zijn verschillende teams van Acrogym, dans en turnen in de prijzen gevallen op regionale wedstrijden. Maar deze vereniging is niet alleen toegankelijk voor zulke hoogvliegers. Alle kinderen vanaf twee  jaar oud, zijn welkom bij de diverse lessen die aangeboden worden. Er wordt hard gewerkt maar het is ook heel erg gezellig bij SVKV.

 

Vanaf twee jaar kunnen kinderen samen met hun ouders komen sporten in een les die helemaal is afgestemd op de doelgroep: spelletjes, liedjes, klimmen, rollen. Allerlei vaardigheden beginnen kinderen op deze leeftijd te ontdekken. Grotere kinderen stromen door naar bijvoorbeeld: kleutergym of de dansgroep voor kinderen vanaf vier jaar. En zo groeien ze door naar groepen die ofwel recreatief niveau ofwel op wedstrijd niveau actief zijn. Maar ook als je al wat groter bent kun je nog beginnen met lessen.

Bij de demonstratie laat de jeugd het allemaal zien tijdens een afwisselend programma ondersteund met licht en geluid, als vanouds verzorgd door Willemsen Stage Management.

Van tevoren hebben alle groepen bij vrienden, familie en bekenden sponsorgeld geworven. Zo proberen ze samen weer een mooi bedrag bij elkaar te gymmen en te dansen voor nieuwe materialen die ze nodig hebben bij de lessen. Zo kon er vorig jaar onder andere een mooie air balk, en danskleding aangeschaft worden.

Op zaterdag 23 februari bent u van harte welkom in Doelum, Grote Zaal.