• Luc Dolphijn

    R. Antonysen

SKV kiest opnieuw voor de eigen jeugd

14-06-2016, 17:21 | Lezersnieuws | Gerrit Reugebrink

Na een wisselvallig seizoen is er bij SKV de afgelopen weken hard gewerkt aan de selectie voor het komende seizoen. In eerste instantie omdat een aantal spelers hun heil ergens anders zoeken, maar ook om te zorgen dat de selectie kwalitatief op het niveau komt zodat er om de prijzen kan worden gestreden. De basis voor de nieuwe selectie wordt, zoals het SKV betaamt, gelegd vanuit de eigen jeugd. Maar liefst 7 jeugdspelers maken de overstap naar de selectie van SKV, waarbij Luc Dolphijn en Jente Leeuwe de meest in het oog springende namen zijn aangezien beide spelers het komende seizoen nog de A-junior leeftijd hebben. Verder hoopt Kevin van Veen dit seizoen ook weer gebruik te kunnen maken van Tijmen van Oostenbrugge. Na een langdurige blessure die hem het hele seizoen aan de kant hield, hoopt hij vanaf de voorbereiding weer aan te kunnen sluiten. Tot slot sluiten er 6 spelers van buiten SKV aan bij de selectie.

Vertrokken:

Bas Kone ( gestopt), Tijs Lap ( onbekend), Bart Silvius ( WAVV) Emilj Astamirov (WAVV), Frank Gerritsen (Redichem), Nando Kersten (DTS ' 35), Ralph Brugman (gestopt).

Nieuw:

Jureno Augusto ( Wageningen 1911), Luc Dolphijn (A-jeugd), Onno den Hoed (A-jeugd), Timo Harleman (A-jeugd), Ivo van den Hurk ( Rood Wit Veldhoven), Jente Leeuwe (B-Jeugd), Sylvio Olsder (HTC Zwolle) Bryan van Orden (A-jeugd), Ludo Oosting ( ONA '53), Twan Oversteeg ( A-jeugd), Oswaldo Portugal (Wageningen 1911), Luuk van der Valk (OVC), Denzel Weibolt (A- jeugd)