Sinterklaas arriveert in Heelsum op zaterdag 14 november

04-11-2015, 20:30 | Lezersnieuws | Ondernemersvereniging Unicum Heelsum

Sint Nicolaas in Heelsum

Op zaterdag 14 november zal Sint Nicolaas in Heelsum arriveren. De Sint doet dit door een rondtocht door Heelsum te maken. Aan het eind van deze tocht wordt de Goedheiligman officieel ontvangen in de muziektent (het Sintenpietenplein) aan de Prins Bernhardlaan in Heelsum.

De rondgang door Heelsum zal starten om ongeveer14.00 uur op hoek van de Dopheidelaan en de Bennekomseweg. Tijdens zijn tocht wordt de Sint vergezeld door heel veel Zwarte Pieten en zelfs door zijn eigen Zwarte Pieten orkest Drumband Heelsum. De Pieten zullen aan de kinderen die langs de route staan pepernoten uitdelen.

Vanaf ongeveer 14.30 uur verzorgt T2muziek samen met de Heelsumse Harmonie en een aantal T2 leerlingen een muzikaal programma bij de muziektent (het SintenPietenplein) zodat het gezellig wachten wordt.

De Sint en zijn gevolg zullen ongeveer om 15.20 a 15.30 uur, bij het Sintenpietenplein (muziektent) aankomen. Hier worden zij opgewacht door vele kinderen en zwarte pieten. Dit alles onder het genot van de muziek van de Heelsumse Harmonie en T2 muziek. De Sint zal vervolgens officieel in Heelsum verwelkomd worden door een lid van het college van B & W van de Gemeente Renkum en de voorzitter van Unicum.

Hieronder de route die de Sint zal afleggen.

Route

In Heelsum, op 14 november 2015.

Start om ± 14.00 uur.

Hoek Dopheidelaan/Bennekomseweg

Bennekomseweg

Klein Amerikaweg

Airborneweg

Hackettweg

Bennekomseweg

Hogenkampseweg

Esdoorndreef

Bram Streeflandweg

Bennekomseweg

Doornenkampseweg

Koningserf

Tamboer

Gardiaan

Doornenkampseweg

Barend Ferwedastraat

Bart Crumstraat

Patrimoniumweg

Utrechtseweg

Kerkweg

Kastanjelaan

Utrechtseweg

Prins Bernhardlaan

Papyruslaan

Einde tocht bij de Muziektent

Na de intocht van Sint Nicolaas op zaterdag 14 november start op donderdag 19 november de Sint- en Kerstactie in Heelsum.

Volg de publicatie hierover volgende week.