• Senioren Biljart

    J.Plooster

Senioren Biljarten op ONO

24-01-2018, 21:10 | Lezersnieuws | Jan Plooster

Senioren Biljarten op ONO.

Op Oranje Nassau Oord, een afdeling van Zinzia, bestaat sinds een jaar de senioren Biljart vereniging, die door het verdwijnen van de Hucht in Heelsum geen locatie meer had.

Oranje Nassau Oord had een project 'Binnenste Buiten' en heeft de biljarters met open armen ontvangen. De vereniging heeft daar de beschikking over een zaal met twee biljarts. Zij is gericht op senioren, die van harte welkom zijn om een biljartje te leggen.

De vereniging biedt recreatief biljarten voor een ieder, die daar zin in heeft. Ook neemt de vereniging deel aan een senioren competitie: 'Rijnstreek en Vallei'. Wellicht is dat ook aantrekkelijk voor nieuwe leden. Want die willen we graag begroeten in onze zaal.

Voor een klein bedrag bent u lid van de vereniging, en kunt u bijna op elk moment van de week daar terecht voor een gezellig potje biljarten. Bijna, want op het moment dat de vereniging competitie of toernooien doet, is de zaal besproken. Info over die momenten hangt bij de ingang van de zaal.

U kunt geheel vrijblijvend eens komen buurten en kijken op Oranje Nassau Oord; op elk moment van de dag is er bijna altijd iemand aanwezig. Om te biljarten, wat te kletsen, koffie te doen, of een frisje of een biertje te nuttigen. Mocht het U wat lijken dan kunt u lid worden van de vereniging, duur is het niet!

Wilt U meer informatie, wilt u contact met de vereniging of wilt u lid worden, dan kunt u contact opnemen met de secretaris van de vereniging. Het adres staat hier onder. De vereniging hoopt tot ziens!

Contactadres:

Jan W. Plooster, secretaris

Tel. 0317-312675

Gsm 06-26224408

Email helemaaldebom@outlook.com