• Persoonlijk betrokken medewerkers vormen de mantel rondom onze cliënten

Senior Service viert haar 20-jarig bestaan!

16-10-2015, 20:30 | Lezersnieuws | Mirjam Kuipers-Visser

Persbericht - In 1995 start Senior Service vanuit de huiskamer in Oosterbeek, een organisatie die het mogelijk maakt voor senioren om langer zelfstandig thuis te blijven wonen.

Al twintig jaar maken cliënten in Wageningen en omstreken gebruik van de diensten van Senior Service. Van een boodschapje doen tot aan begeleiding naar een belangrijke afspraak in het ziekenhuis. Senior Service staat klaar voor haar cliënten op de momenten dat het familie, vrienden of de buren net even niet uitkomt.

Senior Service werd in 2011 overgenomen door Floris Vervat, een Rotterdamse ondernemer die zag dat het voor zijn grootouders niet langer mogelijk was om zelfstandig te wonen. Hier moest een oplossing voor komen. Ondanks het feit dat de organisatie al twintig jaar de mantel rondom de senior aanvult, merkt ze dat het actueler is dan ooit. Senioren en hun families zitten steeds meer in de verdrukking en doen een beroep op organisaties als Senior Service.

Het jubileumjaar 2015 werd feestelijk gevierd met bekende sprekers als Niek van Adel, tweehonderd medewerkers en cliënten vanuit heel Nederland. Op deze dag stonden vooral de medewerkers centraal die zich onderscheiden door de persoonlijke betrokkenheid in hun werk. Ook in de laatste maanden van het jaar zal er nog meer aandacht worden besteed aan deze mijlpijl van de organisatie.

Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening, neemt u dan gerust vrijblijvend contact op met de coördinator van de regio Wageningen; Mirjam Kuipers-Visser tel. 06 2729 9139 of via ede@seniorservice.nl