• 1957 Repetitie olv Rein Hendriks

    onbekend
  • 2016 Musical Parade

    Wessel Donkervoort

Sempre Sereno viert 60-jarig bestaan met '3 Musketiers'

20-01-2017, 15:11 | Lezersnieuws | Musicalvereniging Sempre Sereno

De Wageningse musicalvereniging Sempre Sereno bestaat 60 jaar en viert dat in de Junushoff met de speciale jubileumvoorstelling '3 Musketiers'. "Inwoners kunnen hiervoor een mede-Wageninger opgeven die het verdient om naar de voorstelling te komen", legt voorzitter Demi Vaartjes uit. "Zo willen we ons jubileum samen met Wageningen vieren."

Sempre Sereno begon in 1957 als jeugdkoor, werd later een operettevereniging en groeide daarna uit tot een musicalvereniging die jaarlijks vol enthousiasme een complete musical op de planken zet. "De leden zetten zich niet alleen in voor de zang, dans en spel, maar verzorgen ook zelf de kleding en het decor", legt Vaartjes uit. "Zo zijn we al druk aan het repeteren onder regie van Marleen van der Loo en muzikale leiding van Richard FitzHugh voor de productie '3 Musketiers'."

Vrijkaartjes voor Wageningers

Vanwege het 60-jarige jubileum geeft Sempre Sereno een aantal vrijkaarten weg aan het Wageningse publiek. "Inwoners kunnen een mede-Wageninger die het écht verdient, met de reden waarom, opgeven voor een vrijkaartje", legt de voorzitter uit. "Uit alle inzendingen worden de winnaars getrokken. De genomineerde én inzender krijgen vervolgens een vrijkaartje." Opgeven kan tot en met 28 februari via sempre60sereno@gmail.com. De winnaars worden in maart bekend gemaakt.

Jubileum borrel voor Oud-leden en medewerkers

De voorstelling op vrijdag 2 juni staat in het teken van het jubileum. "Oud-leden en medewerkers van Sempre Sereno kunnen op die avond aanschuiven bij de borrel om het 60-jarig bestaan van de vereniging te vieren", vertelt Vaartjes "Mensen die ooit betrokken zijn geweest bij de vereniging of die op de hoogte gehouden willen worden van de jubileumactiviteit kunnen contact opnemen via sempre60sereno@gmail.com."

Kaarten zijn vanaf 1 februari te koop voor donateurs en vanaf 1 maart voor het reguliere publiek via www.sempresereno.nl.