• Cheque van 1000 euro voor Mennold Phelipa. Midden Jack Kraijkamp, rechts Kees Hopmans van Rotary Wageningen-Bergpoort.

    Jack Kraijkamp

Rotary steunt de mobiele Speelbus met 1000 euro.

09-08-2018, 15:25 | Lezersnieuws | J.

Rotaryclub Wageningen-Bergpoort heeft de opbrengst van haar jaarlijkse boekenmarkt dit jaar wederom geschonken aan de Speelbus. Een bedrag van maar liefst 1000 euro schenkt de Rotaryclub om te investeren in de aanschaf van nieuw speelgoed.

Deze mobiele sport- en spelbus, onderdeel van de stichting  Solidez- Welzijn in Uitvoering, is al jaren een succesvolle dienstverlening."Vele basisscholen, kinderen, tieners en ook de wijk, buurt en verjaardagsfeesten genieten van De Speelbus", zegt Mennold Phelipa, projecthouder sportbuurtwerk. De bus is een zichtbaar element van beter omgaan met elkaar door jongeren en geeft jongeren kansen meer te participeren door hen in te zetten als sport- en spelbegeleiders.

Jack Kraijkamp, lid van Rotaryclub Wageningen-Bergpoort: "Wij hebben dit jaar weer besloten De Speelbus een financiële injectie te geven. Wij vinden dit een fantastisch project dat begeleid wordt door zeer enthousiaste mensen". Solidez en haar sportcoaches bedanken de Rotaryclub voor dit geweldige initiatief.