• Redichem zoekt voetbalsters jong en oud

    eigen beheer

Redichem zoekt voetballende meisjes en vrouwen

13-11-2017, 19:01 | Lezersnieuws | CVV Redichem

De laatste jaren zit het meisjes- en vrouwenvoetbal, mede door de goede prestaties van onze oranje leeuwinnen, erg in de lift. Zo ook bij voetbalvereniging Redichem. Dit heeft er toe geleid dat Redichem in alle leeftijdscategorieën bij de jeugd een of meerdere teams in competitieverband heeft.

Redichem heeft als enige Renkumse vereniging zo veel meisjes jeugdteams, uniek in de gemeente Renkum. Desondanks zijn nieuwe meisjes (t/m 18 jaar) van harte welkom. Met name de wat oudere meiden zullen een welkome aanvulling zijn.

Vrouwencompetitie

Sinds het begin van dit seizoen is Redichem bezig met het opzetten van het vrouwenvoetbal (vanaf 18 jaar). Er wordt inmiddels met veel enthousiasme door een grote groep getraind en is er zelfs de behoefte van de vrouwen om competitie te gaan voetballen. Dit zou eventueel in de tweede competitiehelft van dit seizoen kunnen zijn, dus per februari 2018.

Wederom een nieuwe mijlpaal voor de ambitieuze vereniging in de historie; nog nooit eerder nam een vrouwenteam van Redichem deel aan de competitie!

Heb je interesse om te gaan voetballen bij een gezellige groeiende vereniging, of wil je gewoon eens meetrainen? Geen enkel probleem. Kom gerust eens langs.

Voor verdere informatie kan je terecht bij de coördinatoren:

Meisjesvoetbal (5 t/m 18 jaar): waltergerrits@hetnet.nl

Vrouwenvoetbal (vanaf 18 jaar): rik.kerkhof@hetnet.nl