• Straattheater AID 2016

  AID Wageningen
 • Plattegrond Straattheater AID 2018

  AID Wageningen
 • Speelschema Straattheater AID 2018

  AID Wageningen
 • Straattheater AID 2016

  AID Wageningen

Ook dit jaar Straattheaterfestival tijdens Algemene Introductie Dagen

10-08-2018, 09:44 | Lezersnieuws | rinske

WAGENINGEN Dit jaar vinden de Algemene Introductie Dagen (AID) van Wageningen University en Aeres hogeschool plaats van vrijdag 17 t/m woensdag 22 augustus. Op zaterdagavond 18 augustus wordt er zoals al vele jaren traditie een Straattheaterfestival georganiseerd in het centrum van Wageningen. 

In totaal zullen er 17 verschillende shows gegeven worden tijdens het straattheater. Onder hen zijn jaarlijks terugkerende muzikale optredens zoals het studentenkoor en orkest WSKOV, studentenorkest De Ontzetting en Jazz in Wageningen. In de kerk zal dit jaar het Suol Koperkwintet van het Nederlands Jeugd Orkest spelen. Oude bekende ‘Lejo’ zal dit jaar ook weer optreden. De acts centreren zich rondom de Junushoff en de markt. Op Duivendaal zal een fietsenstalling gerealiseerd worden voor alle bezoekers van dit gratis Straattheaterfestival.

AID 2018 ALL IN!

Dit jaar doen 2400 nieuwe studenten, beter bekend als 'AID-lopers' mee aan de introductiedagen. Dit is ongeveer hetzelfde aantal als vorig jaar. Het thema dit jaar is ALL IN! Want in Wageningen is alles mogelijk en iedereen van harte welkom! Daarnaast refereert het ook mooi naar hoe niet alleen de (nieuwe) studenten, maar de hele stad zich verwonderen bij het straattheater.

Er zijn meer programmaonderdelen van de AID die open zijn voor iedereen. Op zondagavond wordt een openluchtfilm vertoont vanaf 21:00 op Duivendaal (Costerweg 50) en op woensdag vind van 13:00 tot 16:00 de informatiemarkt plaats in Arboretum Belmonte. Voor meer informatie over het programma kunt u kijken op facebook en de website: aidwageningen.nl.