• Flora Band

  • Euroband

  • Arnhem Band

    Chris van der Burg Arnhem NL

Muzikale afsluiting Airborne met 41ste editie van Taptoe Oosterbeek

12-09-2015, 15:10 | Lezersnieuws | Stichting Taptoe Oosterbeek

De hele maand september staat in Oosterbeek in het teken van de Airborne Herdenkingperiode. Traditiegetrouw wordt deze periode afgesloten met de Taptoe Oosterbeek. De voorbereidingen voor deze 41ste editie zijn al maanden bezig, zodat op zaterdag 19 september een bijzonder programma kan worden gepresenteerd.

Het Oosterbeekse evenement vormt de muzikale afsluiting de Airborne Herdenkingsperiode en levert daarmee al vele jaren een indrukwekkend slotstuk in deze periode. Het evenement geniet nationale en internationale bekendheid en trekt daarmee ieder jaar vele toeschouwers uit binnen- en buitenland. De waardering voor het evenement is groot. Dat blijkt niet alleen uit de positieve reacties van het publiek, maar ook uit het feit dat Taptoe Oosterbeek aansluit bij de grootste taptoes van Nederland in de jaarlijkse verkiezing 'Taptoe van het jaar'.

Programma

Het programma is inmiddels bekend en het belooft opnieuw een kwalitatief en gevarieerde avond te worden. Het terrein is geopend vanaf 18.00 uur. Tussen 19.00 en 22.30 zullen er diverse showoptredens verzorgd worden. Het publiek kan dan genieten van optreden van de Arnhem Band uit Arnhem, Airborne Malletband uit Oosterbeek, Excelsior uit Renkum, Show- & Marchingband Euroband uit Rotterdam en Show- Marching- & Concertband Flora Band uit Rijnsburg.

Donaties

Om ieder jaar weer een professioneel evenement te organiseren is de organisatie afhankelijk van financiële bijdragen van de gemeente, ondernemers uit de regio en fondsen. Dit jaar mag Taptoe Oosterbeek ook een donatie ontvangen van het Monuta Charity Fund. Het bestuur van Taptoe Oosterbeek mag op zaterdag 19 september een cheque ter waarde van € 1.500,- in ontvangst nemen van het goededoelenfonds van Monuta.

Meer informatie

Voor meer informatie gaat u naar de website: www.taptoe-oosterbeek.com. Toegangskaarten voor zitplaatsen zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Plantage Meijer & Siegers, Utrechtseweg 208, 6862 AX te Oosterbeek en het Airborne Museum, Utrechtseweg 232, 6862 AZ te Oosterbeek.