• Foto: Indigo

    Foto: Indigo

Moeders onder elkaar: nieuwe ontmoetingsgroep in Renkum

09-11-2017, 10:10 | Lezersnieuws | Indigo Gelderland afdeling Preventie

Het moederschap verandert een hoop: meer verantwoordelijkheden, minder slaap, je koffie altijd koud en zelden meer in je eentje op het toilet. Vind je het soms lastig om alle ballen in de lucht te houden? Heb je het gevoel dat je voor iedereen aan het rennen bent behalve voor jezelf? Heb je behoefte aan wat tijd voor jezelf, een bak warme koffie en het gezelschap van andere moeders die precies weten hoe dat voelt? Kom dan naar Moeders onder elkaar!

Moeders onder elkaar is een idee van Dynamo Jeugdwerk, Huis van Renkum en Indigo. Het doel is moeders met jonge kinderen (t/m 12 jaar) bij elkaar te brengen. Om met elkaar te lachen, maar ook om van elkaar te leren en met elkaar mee te leven. Want twee moeders weten meer dan één. Moeders onder elkaar biedt moeders de kans om nieuwe contacten op te doen in de buurt, ervaringen en tips uit te wisselen en te ervaren dat ze er niet alleen voor staan. Medewerkers van bovengenoemde organisaties zullen wisselend aanwezig zijn om vragen te beantwoorden en - op verzoek - themabijeenkomsten te organiseren.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan op vrijdag 17 november vrijblijvend naar onze startbijeenkomst. De bijeenkomsten zijn gratis en vinden plaats op de vrijdagochtend van 09.30 tot 11.30 uur bij het Huis van Renkum, Europalaan 11 te Renkum. Kinderen zijn ook welkom. Wil je meer weten of je aanmelden voor de startbijeenkomst? Neem dan contact met ons op via r.baboe@dynamojeugdwerk.nl, welkom@huisvanrenkum.nl of 06-18533267.