Minigolfen als hobby? Dat kan bij DUNO in Doorwerth

11-02-2019, 11:39 | Lezersnieuws | wilbert

Midden in het bosrijke gebied van Doorwerth vindt u de prachtig aangelegde minigolfbanen van MGV DUNO.

MGV DUNO is een sprankelende vereniging met leden van jong tot oud. Zowel recreatief als op wedstrijdniveau wordt deze sport nationaal en internationaal bedreven.

Heeft u interesse in een lidmaatschap dan bent u vanaf april t/m eind september van harte welkom op onze clubavond om kennis te maken met onze sport.

Wilt u onze vereniging steunen als donateur of als sponsor van “De Vrienden van MGV DUNO” dan vindt u op onze website www.mgv-duno.nl alle benodigde informatie.

Wilt u met uw gezin, familie, vrienden of als groep onze minigolfbaan bezoeken en een middag sportief bezig zijn in een prachtige omgeving dan vindt u hiernaast alle benodigde gegevens.

Voor kinderpartijtjes, schoolreisjes, familie-uitjes of andere speciale gelegenheden kunt u bij onze baanbeheerder informatie krijgen over de vele mogelijkheden.

Tijdens de wintermaanden is het minigolfpark overigens ook geopend op elke woensdagmiddag vanaf 13.00 uur. Uiteraard alleen bij redelijk weer. Van die mogelijkheid wordt wel veelvuldig gebruik gemaakt.

Stuurt u ook gerust geheel vrijblijvend een mailtje naar de secretaris: wilbertvanhelmond@hotmail.com. U ontvangt bijna altijd dezelfde dag nog een reactie.