Mantelzorg Wageningen op zoek naar gezelschapsmensen

16-03-2017, 20:57 | Lezersnieuws | Madelon Siep

Mantelzorg Wageningen (Solidez) is op zoek naar gezelschapsmensen die graag contact leggen met medemensen en anderen een fijne ochtend of middag willen bezorgen.

De belangrijkste taak is het ondersteunen van de mantelzorger door degene die zorg nodig heeft gezelschap te houden. Dit kan door bij iemand thuis iets te ondernemen zoals het spelen van een spelletje, maar u kunt ook samen naar buiten om een wandeling te maken. Het gaat erom dat u iets onderneemt waar u beide plezier aan beleeft.

Tijdens het bezoek van de vrijwilliger, heeft de mantelzorger de mogelijkheid iets voor zichzelf te ondernemen. Het gaat om structurele ondersteuning. In overleg worden er afspraken gemaakt over de duur en de intensiteit van de inzet.

Belangrijk is dat de doelgroep ouderen u aanspreekt, dat u behulpzaam bent en het leuk vindt om een gezellig praatje te maken en naar het verhaal van de ander te luisteren.

Dus bent u op zoek naar een zinvolle tijdbesteding, waarin je van betekenis bent voor een ander, dan is deze vrijwilligersfunctie wat voor u.

Contactgegevens:

Mantelzorg Wageningen Solidez

Adres: Rooseveltweg 408

Postcode/woonplaats: 6707 GX Wageningen

Contactpersoon voor de vrijwilligers: Madelon Siep

Telefoon: 0317-468818 of 06-23031648

E-mail: m.siep@solidez.nl