• Magazine 'Renkumse Maat'

    GB Renkum
  • Team GB bezorgt magazine, Manfred den Bohmer in Heelsum

    GB Renkum
  • Team GB bezorgt magazine, Constant Sciarone in Oosterbeek

    GB Renkum

Magazine ‘Renkumse Maat’ in elke brievenbus

12-03-2018, 11:46 | Lezersnieuws | Paul

De lokale politieke partij GemeenteBelangen is begonnen met het huis-aan-huis-verspreiden van een speciaal voor de verkiezingen gemaakt magazine. Alle huishoudens in de gemeente Renkum ontvangen deze week de ‘Renkumse Maat’. 

Lijsttrekker Daniëlle van Bentem: “We willen de verkiezingen op een originele manier onder de aandacht brengen. Dus niet alleen een flyer met programmapunten, maar ook met een mooi magazine met verhalen van inwoners.Het zijn krachtige verhalen geworden. Met een positieve blik naar onze dorpen en de politiek kijken, daar draait het in dit magazine om.“

Bestuursvoorzitter Paul Janssen: “Onze politieke vereniging wil inwoners actief betrekken bij de politiek. Laten zien hoe een partij werkt en met hoeveel passie we voor inwoners aan de slag gaan, helpt daarbij. Goed luisteren en het gesprek aangaan in de dorpen is ook nodig, onze politieke dorpscafés zijn daar  een succesvol voorbeeld van. We hopen ook nu weer met de ‘Renkumse Maat’ inwoners te inspireren en te laten zien dat elke stem telt.”

Het blad wordt door GemeenteBelangen zelf bezorgd, behalve in brievenbussen met een nee-nee sticker.  Via de website www.gbrenkum.nl is het magazine eind deze week ook te lezen.