• De Plek

    Petra Sips

Maandelijkse inloopochtend verlies en gemis

18-02-2019, 10:49 | Lezersnieuws | Petra

Ook in 2019 wordt de inloopochtend verlies en gemis georganiseerd, elke laatste vrijdag van de maand in het Startpunt in Wageningen. De eerstvolgende is dus op 22 februari, van 9.30u tot 11.30u.Voor iedereen die te maken heeft met gemis, op welke manier dan ook.

Vorig jaar werd gestart met de maandelijkse inloopochtenden verlies en gemis. Al gauw bleken deze ochtenden te voldoen aan een sterke behoefte. Een plek waar je vrijblijvend terecht kan met je gemis, dat blijkt heel troostend te zijn. Initiatiefnemer Petra Sips is dan ook blij dat ze de inloopochtenden dit jaar kan voortzetten: “Bezoekers gaan ontspannen en opgelucht weer naar huis. Dan zie je hoe belangrijk het is om aandacht te geven aan gemis. Dat het er gewoon even mag zijn, dat geeft rust en ruimte.”

Bezoekers komen om te praten met begeleidster Petra Sips en met elkaar. Met een lekker kopje koffie of thee erbij is het vooral heel gezellig. Mensen vinden herkenning bij elkaar en dat geeft troost. Maar wil iemand liever wat lezen in één van de vele boeken die Petra meebrengt, of zelf wat schrijven? Dat kan allemaal. Er is veel mogelijk en niks moet.  

De eerstvolgende inloopochtenden zijn op 22 februari, 29 maart, 26 april en 24 mei, telkens van 9.30u tot 11.30u. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig. Adres: Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408a (gebouw ’t Palet). Meer informatie op www.de-plek.net.