Keistudiekeuze- en loopbaanadvies ondersteunt scholieren en jongeren bij het maken van een goed onderbouwde en passende studie- of beroepsk

30-11-2018, 10:34 | Lezersnieuws | Jannie

Voor wie is keistudiekeuze-en loopbaanadvies er?

Scholieren en studenten die zelfbewust bezig willen met het maken van een keuze.
Scholieren die nog niet weten welke vervolgopleiding ze willen volgen.
Studenten die twijfelen aan hun studiekeuze en/of vervolgstudie.
Afgestudeerden die geholpen willen worden bij hun toekomstige loopbaan.

Om een goede studiekeuze te kunnen maken moet je een goed zelfbeeld hebben en nadenken over de consequenties van die keuzes. Kiezen is een leerproces. Op jonge leeftijd is het lastig om overzicht te krijgen, zelf antwoorden te vinden op de vragen: wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik en daarnaast zelfstandig afwegingen te maken. Gevolg is dat je niet gemotiveerd raakt en er vaak gedacht wordt in termen van: ‘ik kan niet kiezen’, ‘ik wil (nog) niet kiezen’ of ‘ik weet niet meer wat ik moet kiezen’.

Bij Kei begeleidt Jannie Jansma, als ervaringsdeskundige, jongeren op hun weg naar een passende opleiding of studie. Als scholier en jongere ben je van harte welkom om samen op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en zo inzicht te krijgen in jouw talenten!

Voor meer informatie raadpleeg de website www.keistudiekeuze-loopbaanadvies.nl of stuur een mail naar jannie@keistudiekeuze-loopbaanadvies.nl of bel vrijblijvend voor meer informatie naar 0615370961.