• Genomineerden Business Event gemeente Wageningen 2018

    Network Business Events

Inspirerende kennismaking bij Official Partner Schuurman & De Leeuw

12-03-2018, 12:29 | Lezersnieuws | NBELunteren

Maandag 9 april aanstaande zal de derde editie van het Business Event gemeente Wageningen plaats vinden in De Wageningsche Berg. Tijdens dit evenement zullen awards toegekend worden aan de beste ondernemer van het jaar binnen de categorie ‘Jonge Helden, ‘Rabo Starter van het Jaar’, Detailhandel & Horeca’ en ‘MKB & Grootzakelijk’. Ook zal tijdens deze feestelijk avond de winnaar van de WOC Publieksprijs worden gekozen door de aanwezige gasten. Na het officiële programma is er volop de gelegenheid om de genomineerden te feliciteren en te netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Het belooft een bijzondere avond te worden!

Afgelopen donderdag 8 maart vond de eerste ontmoeting van de genomineerden, commissieleden en businesspartners plaats. Gastheer Edgar de Leeuw van Official Partner Schuurman & De Leeuw, opende het programma met een hartelijk welkom en een terechte felicitatie richting de genomineerden: “Na de strenge selectie van de VoordrachtsCommissie hebben jullie ook de jury kunnen overtuigen. Een nominatie is een hele prestatie en daarom zijn jullie nu al allemaal winnaars”.  Naast de 11 genomineerde bedrijven waren ook de jury,  voordrachtcommissie, businesspartners en Comité van Aanbeveling goed vertegenwoordigd.

HealthyGreens, Zzinga en inLoops nemen het tegen elkaar op in de categorie Jonge Helden. In de categorie Starter van het Jaar strijden Green Kitchen en Robin French Bakery tegen elkaar en Woudenberg Dranken, Café Loburg en Profile Roel Peerenboom vertegenwoordigen de categorie Detailhandel & Horeca. De categorie MKB & Grootzakelijk wordt vertegenwoordigd door Riwojo B.V., Top B.V. en HEMA Wageningen.

Tijdens de intakebijeenkomst mochten de genomineerden zich presenteren aan de jury en aan elkaar middels een pitch van maximaal twee minuten. Na iedere bedrijfspresentatie konden de aanwezigen vragen stellen. De middag werd afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

De komende periode worden bedrijfsfilms gemaakt bij iedere genomineerd bedrijf. Nieuwsgierig naar wie er uiteindelijk met de award naar huis gaat op 9 april? Kaarten kunnen worden besteld via www.bew18.eventbrite.nl. Op www.businesseventwageningen.nl en de Facebookpagina: www.facebook.com/businesseventwageningen worden de komende periode alle updates gedeeld.