• Jan Reinder, presentator Business Event gemeente Wageningen

    Magic Minded

Illusionist Jan Reinder presenteert Business Event gemeente Wageningen

28-03-2018, 16:12 | Lezersnieuws | NBELunteren

Maandag 9 april aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeente Wageningen.

Professioneel mentalist en illusionist Jan Reinder zal deze derde editie van Business Event gemeente Wageningen presenteren. Jan treedt met verschillende shows, bijvoorbeeld Magic Wave, op in Nederland, maar is ook te zien geweest in verscheidene theaters in Hollywood, Las Vegas en Los Angeles. Daarnaast verzorgt Jan trainingen voor het bedrijfsleven waarin hij met een ‘touch of magic’ mensen inspireert en motiveert door hen anders te laten denken. Voor deze editie van het Business Event in Wageningen heeft Jan een speciaal programma geschreven, waarbij hij de  genomineerden en overige gasten op humoristische wijze zal verbluffen en inspireren.

 

De genomineerde bedrijven worden maandag 9 april in De Wageningsche Berg aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews. Na het officiële programma is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en de genomineerde bedrijven te feliciteren. In de categorie Jonge Helden zijn HealthyGreens, Zzinga en inLoops genomineerd. De categorie Rabo Starter van het Jaar wordt bezet door The Green Kitchen en Robin French Bakery. Woudenberg Dranken, Loburg B.V. en Peerenboom Fietsen zullen strijden om de titel Ondernemer van het Jaar Detailhandel & Horeca en in de categorie MKB & Grootzakelijk zijn HEMA Wageningen, Riwojo B.V. en Top B.V. genomineerd.

De deskundige jury, onder leiding van notaris Sjirk Bijma, staat op dit moment voor de lastige taak om de winnaars te selecteren.

Wilt u een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen en bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega’s? Bestel uw kaarten via: www.bew18.eventbrite.nl. Network Business Events informeert belangstellenden via de website www.businesseventwageningen.nl en via social media: www.facebook.com/businesseventwageningen of twitter: @NBEnu #BEW18.