HuisartsenZorg Groeneweg gaat verder als één praktijk

09-02-2016, 15:50 | Lezersnieuws | L.Davidse

Vanaf begin 2015 zijn de huisartsenpraktijken van dokter van Andel en dokter Jol onder één naam verder gegaan, namelijk HuisartsenZorg Groeneweg aan de Groeneweg 46 te Renkum. HuisartsenZorg Groeneweg (HZG) biedt patiëntgerichte en complete huisartsenzorg aan de inwoners van Renkum en Heelsum.

Na de verhuizing van dokter van der Poorte en dokter Kiès is er zowel bij Huisartsen Praktijk Europaplein als bij HuisartsenZorg Groeneweg ruimte ontstaan voor toekomstgerichte ontwikkelingen. Daarbij is het ook mogelijk geworden om zorgverleners naar Renkum te halen die er voorheen niet waren en om hier een samenwerking mee te ontwikkelen. De complete eerstelijns zorg rond de patiënt wordt daarmee dichter bij huis geregeld.

De rust en ruimte die in de praktijk is ontstaan, past bij de professionele sfeer die bij een huisartsenpraktijk hoort. Voor het komende jaar zijn er plannen om de praktijk nog passender te maken. Zowel voor andere zorgverleners, als voor het eigen team. HuisartsenZorg is Teamzorg.

Voor verdere informatie verwijzen we u graag naar onze website www.huisartsenzorggroeneweg.nl.

De andere zorgverleners zullen zich hieronder kort aan u voorstellen + dagen van aanwezigheid vermelden.

Arjan van Andel en Jenneke Jol, huisartsen

Buurtzorg:Buurtzorg Renkum 3 is een klein thuiszorg team, bestaande uit (wijk)verpleegkundigen en (wijk) ziekenverzorgenden die thuis zorg leveren.

Renkum3@buurtzorgnederland.com Tel: 06-13129361

SHO: Bij SHO Centra voor medische diagnostiek kunt u voor bloedafname en echografie terecht.

Aanwezig HZG: u kunt voor bloedafname zonder afspraak terecht op ma, wo en do van 7.30 uur tot 9.30 uur, op di van 9.30 uur tot 11.00 uur en op vrijdag van 7.30 uur tot 11.00 uur. Op maandagmiddag kunt u hier op afspraak terecht voor echografie.

www.sho.nl

Psychotherapiepraktijk GGZ Scharwächter

J. Bekenkamp (psycholoog) werkt van ma t/m do en M.Sikken (maatsch.werkster en orthopedagoog) op vrijdag bij HZG.

www.psychotherapiepraktijkscharwachter.nl

RondOm Podotherapeuten: N.Gebbink is als podotherapeut op woensdag werkzaam op de locatie HZG.

www.podotherapierondom.nl Tel: 088-118050

Praktijk voor Logopedie: Mevr W. de Vries is aanwezig op ma.mi, di.mi en wo.mi.bij HZG.

www.logopedie-oosterbeekrenkum.nl

Diëtisten Voeding in de Praktijk: M.Mudde werkt elke 1e en 3e donderdag v.d. maand de gehele dag en elke 2e en 4e donderdagochtend bij HZG.

www.voedingindepraktijk.nl, tel: 06-83252523