• Jacqueline van de Kamp

    Rens Plascheck

heb je jouw goede voornemens al omgezet in daden?

18-01-2019, 13:27 | Lezersnieuws | Jacqueline

Week vier van het nieuwe jaar is alweer inzicht. Stel jezelf eens de vraag hoe het is met jouw goede voornemens. Heb je ze al omgezet in daden? Wellicht was één ervan aan de slag gaan met gezond eten, meer bewegen en daarbij afvallen. Ik, Jacqueline van de Kamp, gewichtsconsulent, denk graag met je mee.

Dus wil je graag op een gezonde en verantwoorde manier afvallen met blijvend resultaat? Neem dan contact op met mijn praktijk Gewoon eten. Op locatie van sportclub van Fit & Wellness Center Oosterbeek is de praktijk gevestigd.

Mijn werkwijze
Door middel van gewoon eten, de juiste aandacht voor beweging en mindset, leer ik je op een verantwoorde manier tot een gezondere lifestyle te komen. Ik doe niet mee aan voedingshypes en werk niet met poeders, pillen en maaltijdvervangers.

Je krijgt van mij een op maat gemaakt en goed toepasbaar voedingsadvies. Ik geef je inzicht in hoe dat tot stand gekomen is, zodat je dit zelf kunt inzetten in het dagelijks leven. Het is hierdoor goed vol te houden en je werkt hiermee naar blijvende gedragsverandering.

Gratis sporten
Door mijn samenwerking met Fit & Wellness Center Oosterbeek en Slimmer-Fit in Arnhem-Noord mag je gedurende de begeleiding bij mij, als je geen lid bent bij één van deze clubs, 6 weken gratis sporten onder begeleiding in de Milon Cirkel.

Vergoeding via zorgverzekering
Praktijk Gewoon eten is aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed.

Steeds meer werkgevers reserveren budget ter bevordering van de vitaliteit van hun medewerkers. Het is daarom raadzaam te informeren bij je werkgever naar de mogelijkheid om de begeleiding vergoed te krijgen via een vitaliteitsbudget.

Voor meer informatie ga na www.gewoon-eten.com of informeer via info@gewoon-eten.com

Tel 06 3610 9823 adres: Pastoor Bruggemanlaan 33, 6861 GR Oosterbeek - Jacqueline van de Kamp - Gewichtsconsulent