Groots minigolfevenement in Doorwerth

05-03-2019, 11:27 | Lezersnieuws | wilbert

Zondag 10 maart a.s. wordt er op het Minigolfpark in Doorwerth, een groots evenement georganiseerd. De zeer actieve minigolfvereniging DUNO organiseert dan een zogenaamd Enentoernooi. Waarbij de deelnemers elke hindernis in elke ronde maar eenmaal hoeven af te slaan en dat dan 5 ronden lang.

Zoals vrijwel elk evenement dat deze vereniging organiseert, is dat ook weer het grootste voorjaarstoernooi in minigolfend Nederland. Uit alle delen van het land en zelfs uit Belgie zijn er deelnemers aangemeld. Maar liefst ruim 70 spelers in 6 verschillende categorieen zullen de strijd met elkaar aangaan. Waarbij het bij zo'n format moeilijk is in te schatten wie er als favoriet van start zullen gaan. Landelijke en internationale toppers zijn er genoeg, waarbij o.a. Rick Peeters (Doorwerth), Rene Bos (Oirschot), Henk de Boer (Appelscha) bij de heren, Paulien Jasper (Doorwerth), Natasja Kolsteren (Oirschot), Michaela Gerritsen (Zoetermeer) bij de dames, het grote Doorwerthse taalent Carina Dijkers bij de jeugd, Joy Wielink (Doorwerth), Alie Visser (Doorwerth), Greta Janssen (Antwerpen - Belgie) bij de dames senioren, Alex Jasper (Dormagen/Brechten - Duitsland), Hans Broodbakker (Ridderkerk), Jan Spiljard (Doorwerth), Jan Engels (Doorwerth), Peter Weijers (Doorwerth), Kees van de Peppel (Geldrop), Pascal de Roeck (Antwerpen - Belgie) bij de heren senioren.

Het evenement start om 10.00 uur en zal naar verwachting de gehele dag in beslag nemen. Het minigolfpark is te vinden aan de W.A. Scholtenlaan 138a in Doorwerth.

Voor meer informatie over het toernooi of de vereniging, kan men terecht op de dag zelf of een berichtje naar: wilbertvanhelmond@hotmail.com