• De studenten van Stichting Durf! maken zich gereed voor de bingo

Gratis lunch en bingo voor senioren bij studentenvereniging Ceres

11-12-2015, 16:10 | Lezersnieuws | Jeffrey van den Born

Met de Kerstgedachte in het achterhoofd organiseerde de goede doelencommissie van de Wageningse Studentenvereniging 'Ceres' op vrijdag 11 december een gratis lunch en bingo voor Wageningse ouderen.

Stichting Durf!, zoals deze commissie heet, zet zich in om Wageningse goede doelen te steunen. Zo organiseerden zij eerder o.a. United Colours, een sponsorloop om de Hucht te ondersteunen. Een organisatie aan de Generaal Foulkesweg die mensen met een verstandelijke beperking begeleidt en ondersteunt. Ook werd er afgelopen oktober de Durf! week georganiseerd, waar op verschillende manieren geld werd ingezameld om een braintrainer te helpen financieren voor verpleeghuis Pieter Pauw. Deze braintrainer wordt ingezet om dementerende ouderen te helpen hun geheugen te trainen.

Maar afgelopen vrijdag werden dus alle Wageningse ouderen die aanwezig waren in het zonnetje gezet. Zo'n 60 senioren wisten hun weg naar de studentenvereniging te vinden, waar zij genoten van een overheerlijke lunch. Vervolgens ging de bingo van start, waar prijzen te winnen waren van bonbons tot het boodschappen laten doen door twee studenten van Stichting Durf!. Iedereen heeft een erg leuke middag gehad en Stichting Durf! zal zich zeker blijven inzetten voor het ondersteunen van lokale goede doelen.