• Tessa Dekkers

    Marina Popova
  • Ontwikkeladvies 45+

    Pexels.com

Gratis loopbaanadvies voor 45-plussers

21-03-2019, 19:37 | Lezersnieuws | Tessa

Ben je 45 jaar of ouder en werk je gemiddeld 12 uur of meer per week (ook ZZP)? Dan kom je in aanmerking voor de subsidieregeling voor een Ontwikkeladvies 45+. Hiermee krijg je de gelegenheid om even stil te staan bij je huidige werk en je wensen en mogelijkheden voor de komende jaren tot aan je pensioen. 

Deze tijdelijke subsidie van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid wordt aangevraagd door mij en het advies ter waarde van 600 euro is door deze regeling gratis voor de deelnemer. 

Het traject bestaat uit 4 individuele afspraken om je huidige werksituatie in kaart te brengen en antwoord te vinden op vragen als: wat wil ik en wat kan ik. Vervolgens maken we een plan voor je mogelijkheden in de toekomst en welke stappen daarbij passen.

Neem contact met me op voor de mogelijkheden. Ik zorg voor de afhandeling van de bijbehorende administratie. Afspreken kan ook 's avonds of op zaterdag.

Over mij: vanaf 2010 heb ik mijn eigen coachpraktijk voor loopbaanvragen. Ik maak gebruik van verschillende technieken zoals het maken van een talentenstamboom en het afnemen van een beroepskeuzeonderzoeken. Altijd met een duidelijk doel en een positieve, praktische instelling.

Aanmelden en meer info vragen kan via mijn website www.tessadekkers.nl. Mijn praktijkruimte is gevestigd in de Weverstraat in Oosterbeek.