• Buurtvolleybaltoernooi vorig jaar

    Nuovo

Gratis Buurtvolleybaltoernooi bij Nuovo!

14-04-2019, 23:06 | Lezersnieuws | Kees

Op vrijdagavond 10 mei 2019 organiseert Volleybalvereniging Nuovo alweer voor de zesde keer het buurtvolleybaltoernooi voor iedereen in de gemeente Renkum. Doe ook mee met een team met je buurtgenoten, vriendengroep, familie of collega’s en schrijf je in! Gewoon voor de gezelligheid en/of als teambuilding.

Aan de vorige edities deden 7 tot 10 teams mee. Een team bestaat uit minimaal 6 spelers, waarvan maximaal 2 actief spelende volleyballers; zo blijft het ook voor minder geoefende spelers leuk om mee te doen. Een beetje volleybalervaring is fijn, maar niet verplicht. De gezelligheid en het speelplezier staat voorop. Het toernooi is in de sporthal van Doorwerth en is van 19.00 uur tot ca. 22.00 uur. Deelname is gratis.

Inschrijven Inschrijven kan tot uiterlijk woensdag 8 mei door een mail te sturen aan vse@nuovovolleybal.nl met de naam van het team en de contactgegevens (mail/telefoonnummer) of via het formulier op de website: https://nuovovolleybal.nl/cms/evementen/buurtvolleybal-toernooi/.

Meer informatie of vragen? Bel of mail met Henny Tax, t (06) 16372758, e-mail vse@nuovovolleybal.nl