Gezond en slank van start

12-01-2018, 11:01 | Lezersnieuws | Sportcentrum De Plataan

Op woensdagmorgen 24 januari a.s. start bij Sportcentrum De Plataan in Wageningen opnieuw het Gezond & Slank sport- en voedingsprogramma van 12 weken. Dit programma is bestemd voor iedereen die het nieuwe jaar goed wil beginnen met gezonder eten en meer bewegen. U krijgt deskundige begeleiding en praktische tips om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen.

Naast twee keer per week sporten volgt u acht voedingsbijeenkomsten onder begeleiding van een voedingscoach. U wordt wekelijks door uw voedingscoach gewogen en ook na de cursus krijgt u ondersteuning bij het behalen en behouden van uw streefgewicht. De Plataan garandeert resultaat bij het opvolgen van alle adviezen. Ook is het fijn dat u begeleiding bij het sporten krijgt en dat er in de morgenuren kinderopvang is.

Nicole Jacobs, één van de voedingscoaches bij De Plataan, licht toe: "Tijdens de acht voedingsbijeenkomsten leren de deelnemers welke voedingsstoffen het lichaam nodig heeft om gezond en slank te worden. Cursisten leren ook hoe je de etiketten op verpakkingen moet lezen om gezonde keuzes te kunnen maken. Het gaat namelijk niet alleen om de calorieën, maar ook om de ingrediënten."

Lukt het u niet om uw streefgewicht te behalen? En heeft u toch het gevoel dat u er al alles aan doet? Of heeft u behoefte aan een stok achter de deur? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvend informatiegesprek inclusief body-analyse bij Sportcentrum De Plataan, Plataanlaan 1 in Wageningen. Kijk hiervoor op www.sportcentrumdeplataan.nl. of bel naar 0317-414114.