• Nicole Jocobs leert deelnemers gezonde keuzes te maken.

    Fred van de Heetkamp

Gezond en Slank cursus

13-04-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Sportcentrum De Plataan

Op woensdagavond 19 april a.s. houdt Sportcentrum De Plataan in Wageningen een informatiebijeenkomst voor iedereen die gezonder en slanker wil worden. Voor deze groep mensen start De Plataan 3 mei weer met een Gezond & Slank sport- en voedingscursus.

Tijdens deze inspirerende cursus leert u van een voedingscoach wat u wel en niet moet doen om af te vallen, waarbij de nadruk op "doen" ligt. Het programma duurt twaalf weken en is een stok achter de deur voor iedereen die nog voor de zomervakantie wat kilo's kwijt wil raken. U hoeft geen lid van Sportcentrum De Plataan te worden om deze cursus te kunnen volgen.

Spieren maken slank. Daarom volgt u twaalf weken lang twee keer per week een beweegprogramma voor meer spieropbouw, een beter figuur en een betere conditie. Deze training is zowel voor beginnende als gevorderde sporters geschikt. Gezondheidsklachten hoeven geen belemmering te zijn, u kunt met de training juist klachten verminderen. Professionele instructeurs van De Plataan gaan u hierbij begeleiden.

Daarnaast woont u acht voedingsbijeenkomsten bij om uw eetpatroon onder de loep nemen. U volgt geen dieet maar leert gezond eten met producten uit de schijf van vijf. Het vergroten van uw voedingskennis maakt dat u met andere ogen naar uw eigen eetpatroon gaat kijken. U wordt wekelijks door uw voedingscoach gewogen en ondersteund uw streefgewicht te behalen. Nicole Jacobs is één van de voedingscoaches bij De Plataan. Zij weet mensen te motiveren om gezonde keuzes te gaan maken. Nicole vertelt: "Gezond eten en regelmatig sporten moet een prettige manier van leven worden waar u zich goed bij voelt. Pas dan bent u verzekerd van een gezond en slank leven. Tijdens deze cursus ga ik u stap voor stap helpen een nieuwe weg in te slaan. Volgt u alle adviezen op, dan valt u in twaalf weken gemiddeld 6 kg af. Deelnemers willen niet meer terug naar hun oude eet- en leefpatroon."

Wilt u weten of de cursus die 3 mei van start gaat iets voor u is? Kom dan woensdag 19 april a.s. om 19.15 uur naar de informatiebijeenkomst bij De Plataan, Plataanlaan 1 in Wageningen. U kunt een gratis body-analyse ondergaan, inclusief persoonlijke uitleg over de resultaten en realistische afvalmogelijkheden. Bent u verhinderd? Maak dan een persoonlijke afspraak via tel. 0317-414114 of www.sportcentrumdeplataan.nl