Geslaagde Musicaldriedaagse in Wageningen

21-07-2018, 16:26 | Lezersnieuws | dymfy

17, 18 en 19 juli organiseerde Musical Kids Wageningen haar jaarlijks terugkerende Musical 3 Daagse. Jong talent heeft 3 dagen lang mogen oefenen met zingen, dansen, toneelspelen en optreden. Het was prachtig weer om op te treden in de stad en kinderen en publiek genoten zichtbaar.

Musical Kids Wageningen houdt ieder jaar in de eerste week van de vakantie een musical 3 daagse. 3 Dagen lang staan in het teken van musical. Kinderen krijgen les in zang, dans en spel en zetten zelf een minimusical in elkaar. In de middag gaan ze naar de stad om op te treden met hun eigen stuk.

Kinderen mochten 1 of meer dagen meedoen. Sommige kinderen waren er alle dagen, andere kinderen hadden ook andere dingen te doen in de week en kwamen 1 of 2 dagen. Elke dag werd er aan de hand van een liedje een stuk gemaakt. De eerste dag was dat een liedje uit de eerste musical van Musical Kids GESTOLEN. Op dag 2 en 3 werden liedjes uit de Lion King als inspiratie gebruikt. De musical 3 daaagse werd mede mogelijk gemaakt door het initiatievenfonds en Wijkcentrum de Pomhorst van Solidez Wageningen.

De musical 3 daagse is een mooie kennismaking met musical en Musical Kids. In september start Musical Kids Wageningen weer met het repeteren voor een nieuwe productie. Er zijn nog een paar plaatsen vrij om met deze productie mee te doen. Kinderen tussen de 8 en 15 jaar kunnen zich opgeven via info@musicalkidswageningen.nl .

Voor kinderen die jonger zijn van 8 jaar (5-8jaar) start Musical Kids in september met een speciale kennismakingscursus. Spelenderwijs en onder begeleiding van professionele docenten wordt er kennis gemaakt met musical. Deze cursus bestaat uit 10 lessen. Opgeven kan ook via de mail.

Meer informatie is te vinden op www.musicalkidswageningen.nl .