• logo IBBO Barnsteen school voor hooggevoeligen

    p.Kaizer

GELUKSDAG in Wageningen – aandacht voor onderwijs en coaching hooggevoeligen

24-05-2018, 22:33 | Lezersnieuws | IBBO

Op zondag 3 juni is het jaarlijkse HAPPINESS4ALL festival aan de Haagsteeg 4 in Wageningen in en rondom het voormalige gebouw van de vakgroep Tuinbouwplantenteelt. Op deze dag is er ook aandacht voor onderwijs aan en coaching van hooggevoeligen. Het festival duurt van 11-16.30 uur, de entree is 3 euro en kinderen t/m 12 jaar zijn gratis. www.happiness4all.nl

Hart voor HOOGGEVOELIGHEID: onderwijs en coaching

In deze kraam krijg je informatie over onderwijs voor hooggevoelige kinderen op de IBBO-school Barnsteen in Ede, en over het aanbod van Kwetsbare Kracht in Wageningen (coaching voor HSP en oudercoaching voor ouders van hooggevoelige en hoogbegaafde kinderen). 

ONDERWIJS                  

Ik Ben Bewust Onderwijs (IBBO) is een erkende spirituele school voor basis- en voortgezet onderwijs. IBBO Barnsteen is een kleinschalige school in Ede, waar met name hooggevoelige kinderen komen. Iedereen werkt mee vanuit van het hart op vrijwillige basis. Heb jij de PABO of heb je een bevoegdheid? Je bent van harte welkom om eens te komen kijken. Dinsdag 12 juni is er een informatieavond 20-22 uur op de school in Ede. Horalaan 5, gebouw 6. Aanmelden is gewenst.

Petra Kaizer IBBO Barnsteen Ede

www.ibbo.eu of barnsteen@ibbo.eu 

COACHING 

Omdat zelfkennis zo ontzettend waardevol is, in de verbinding met jezelf, maar zeker ook in je relatie met je partner, je kind, vriend of collega, kun je bij onze stand voor 5 euro kennis maken met jouw Innerlijke Familie (psychologisch model van Arienne Klijn). Dit in relatie tot een vraag die jou op dit moment bezig houdt (en die je niet hoeft te benoemen). Het is een verrassende manier om jezelf (en je naasten) beter te leren kennen. Nieuwsgierig? Bezoek op 3 juni onze stand, welkom!

Simone Lammers praktijk Kwetsbare Kracht Wageningen

Simone.lammers@chello.nlof 06-29123940