• Opening Fair Fashion in Wageningen op 12 januari

    W. de Vos

Fair Fashion in Wageningen

09-01-2019, 18:10 | Lezersnieuws | Wim

Op 12 januari opent in Wageningen de eerste winkel met uitsluitend duurzaam en  fairtrade geproduceerde producten voor dames: ME & MORE fair fashion.
Het idee voor deze fair fashion shop is ontstaan uit liefde en passie voor mode, mens en natuur. De mode-industrie is een van de vervuilendste industrieën ter wereld, tevens zijn de arbeidsomstandigheden voor de mensen die de kleding produceren vaak ronduit slecht. Door te kiezen voor die duurzaam en fair geproduceerd is kan een steentje worden bijgedragen aan een betere wereld.
ME & MORE staat voor fair fashion en sustainable producten, er is bewust gekozen voor mode labels die produceren met respect voor mens en natuur, voor deze labels is duurzaamheid een belangrijke richtlijn.
De merken die in de winkel verkocht worden zijn o.a. Miss Green, één van de pioniers in Nederland op het gebied van duurzame mode; zij was één van de genomineerde kandidaten in het programma Tegenlicht, People Tree die al meer dan 25 jaar staat voor fair fashion en nog veel meer...
 
Naast kleding worden er ook diverse duurzaam geproceerde producten verkocht, waaronder sieraden, tassen, keramiek en beeldende kunst.
ME & MORE staat voor kwaliteit, puurheid en een eigen stijl en vooral voor aandacht voor de klant.
 
De opening van de Me & More aan de Kapelstraat 1 in Wageningen, is op 12 januari, bezoekers zijn welkom om een kijkje te nemen onder het genot van een glaasje prosecco of kopje koffie.
Edith staat dan voor je klaar voor een goed advies.
 
Meer informatie: www.meandmorefairfashion.nl