• Henk van der Linden en Jan Bakker van Stichting mini dierenpark, burgemeester Van Rumund en Angela Ruiter

    Gemeente Wageningen

Eerste Businessboeket overhandigd!

22-03-2018, 11:45 | Lezersnieuws | NBELunteren

Maandag  9 april aanstaande vinden de award uitreikingen plaats voor de beste ondernemer – onderneming van het jaar van de gemeente Wageningen. De genomineerde bedrijven worden tijdens het Business Event in De Wageningsche Berg aan het publiek gepresenteerd door middel van professionele bedrijfsfilms en flitsende interviews.

Patty Elbertsen en Angela Ruiter van Bloembinderij ’t Binnenveld verzorgen ook dit jaar weer de prachtige boeketten voor alle genomineerden en de podiumstukken. Om alvast in de stemming te komen reikte Angela Ruiter een prachtig boeket uit aan burgemeester van Rumund.

Burgemeester Van Rumund gaf het boeket door aan het Mini Dierenpark en maakte graag gebruik van deze gelegenheid om deze stichting in het zonnetje te zetten. Op 15 maart 2017 hebben Opella, ’s Heeren Loo, Stichting Mini Dierenpark en de Woningstichting de intentieovereenkomst getekend. Ze spannen zich in om het huidige Mini Dierenpark, gelegen aan de Duivendaal, een nieuw en mooier onderkomen te geven aan het Spijk. De stadsboerderij en de beweegtuin komen op hetzelfde terrein. Het doel van Stichting Mini Dierenpark is het bevorderen van het contact tussen kinderen en dieren in een diervriendelijke omgeving. Bovendien kan het dierenpark fungeren als een educatieve omgeving voor kinderen in Wageningen. ’s Heeren Loo creëert met het mini dierenpark en de stadsboerderij een dagactiviteit die bereikbaar is voor cliënten in en rondom Wageningen. Opella zet zich graag in om een bijbehorende beweegtuin te realiseren voor haar klanten van Torckdael en voor de Wageningse samenleving. Opella creëert op deze manier een plezierige omgeving voor haar cliënten en bezoekers.

Zowel burgemeester Van Rumund als verantwoordelijk wethouder Gudden zijn blij met deze ontwikkelingen. “Het mini dierenpark neemt een belangrijke plek in onze stad in. We zijn blij dat verschillende inwoners de handen ineen hebben geslagen om een nieuwe locatie voor het dierenpark te vinden. Eindelijk is er nu deze locatie waar jong en oud elkaar kan ontmoeten!“, aldus Van Rumund.

Wilt u een van de genomineerde bedrijven aanmoedigen en bent u op zoek naar een mooi netwerk moment met uw collega’s? Bestel uw kaarten via: www.bew18.eventbrite.nl. Network Business Events informeert belangstellenden via haar website www.businesseventwageningen.nl en Facebookpagina: www.facebook.com/businesseventwageningen.