• Het fraaie en gezellige clubhuis van DUNO

    Wilbert van Helmond

DUNO Minigolf groeit en bloeit

07-12-2017, 09:40 | Lezersnieuws | Wilbert van Helmond

De Doorwerthse minigolfvereniging DUNO is in alle opzichten een bloeiende vereniging. Dat bleek tijdens de jaarvergadering. Het ledental kent weinig verloop. Weliswaar raken we een paar leden kwijt, maar daar staat tegenover dat in het nieuwe jaar we van verschillende kanten kunnen rekenen op versterking.

Zo blijft de MGV DUNO een van de grootste minigolfverenigingen van het land.

Naast nieuwe mensen die eigenlijk nog de fijne kneepjes van de minigolfsport bijgebracht zullen worden, krijgen we versterking van Jan Engels. Dat is al jarenlang een degelijke speler met veel (internationale) ervaring. Bovendien krijgen we een van de grootste jeugdige talenten die er op dit moment zijn, als lid. Roy Remie uit Huissen gaat onze vereniging versterken en we zullen daar de komende jaren veel plezier aan kunnen beleven.

Het jaar 2017 werd Duno 1 kampioen in het district en maakt nu de overstap naar de Landelijke Hoofd Klasse. De eerste stap is om met de aanwezige selectie zich te handhaven.

Ook het bezoekersaantal op het park is flink gestegen. Er worden een aantal banen noodzakelijk vernieuwd, wat alleen maar ten goede zal komen aan de minigolfsport in deze regio.

De vereniging organiseert ook traditiegetrouw een wintercompetitie. Dit jaar zijn er op 10 en 17 december nog 2 wedstrijddagen, waar u de verrichtingen kunt zien van de echte liefhebbers. Na de komende feestdagen volgen er nog 4 van deze wedstrijddagen.

Wilt u meer weten over de vereniging of reserveringen in 2018, aarzelt u dan niet en informeert u bij: wilbertvanhelmond@hotmail.com