• Neem je volgend seizoen ook theaterles bij 't Venster?

    Guy Ackermans

Drie voorstellingen Jongerentheaterschool van 't Venster

07-04-2016, 10:30 | Lezersnieuws | 't Venster (muziek, dans, theater, beeldend) Wageningen/Renkum

De Jongerentheaterschool van 't Venster heeft deze maand maar liefst drie spannende voorstellingen.

Op 8 en 14 april spelen de vijfde- en zesdejaarsleerlingen 'De vloer op', op 15 en 16 april Liefde & Schuurpapier van de vierdejaars, en op 22 april staan de derdejaars in de Junushoff met hun voorstelling 'Uit je hoofd'.

De voorstelling 'De vloer op', op vrijdag 8 en donderdag 14 april in de eigen zaal van 't Venster, is net als op tv. De jonge acteurs krijgen ten overstaan van het publiek van de regisseur de personages, het kader en het conflict te horen, en gaan er dan mee improviseren. De scène wordt ter plekke gemaakt.

In 'Liefde & schuurpapier' wagen de vierdejaarsleerlingen van de Jongerentheaterschool zich aan terugspeeltheater. Ze spelen verhalen van het publiek ter plekke terug, maar dan rond het thema Liefde & schuurpapier. Ook deze voorstellingen zijn op 't Venster, op vrijdag 15 en zaterdag 16 april.

De derdejaarsleerlingen staan dit jaar op het podium van schouwburg de Junushoff, met 'Uit je hoofd'. Vertrekpunt is 'school is saai'. Maar door te gaan fantaseren kan een schooldag er een stuk kleuriger uitzien. Niets leuker dan mee te kijken in het hoofd van Dirk die er van alles bij fantaseert om de dag een beetje door te komen! Te zien op vrijdag 22 april in de Junushoff.

Aanvang steeds om 19.30 uur. Kaarten en meer info via 't Venster, www.tvenster.nl, of volg onze facebook.

't Venster verbreedt je horizon!

't Venster / Generaal Foulkesweg 42a / 6703 BT WAGENINGEN