CSWO-belastinghulp voor alle senioren

09-02-2018, 17:20 | Lezersnieuws | Jan Mars

De belastinginvulhulpen van CSWO zijn er dit jaar voor alle Wageningse senioren. Iedereen van 60 jaar of ouder kan dit jaar een beroep doen op hun deskundige assistentie bij het invullen van belastingformulieren. Voor een onkostenvergoeding van 12 euro komen de speciaal geschoolde belastinginvulhulpen assisteren bij uw belastingaangifte, om te zorgen dat die vóór 1 mei ingestuurd kan worden..

Tot nu toe was de belastiginvulhulp van CSWO voorbehouden aan leden van ouderenbonden. De service was zo gewild dat erg veel senioren lid werden omdat ze dan hulp bij hun belastingaangifte konden krijgen. Dat hoeft dus niet meer. Wel worden de klanten uitdrukkelijk uitgenodigd lid te worden van een van de ouderenbonden als ze dat nog niet zijn. Dat biedt overigens nog veel meer voordelen dan alleen belastinginvulhulp.

Om gebruik te kunnen maken van deze dienst, moet men zich aanmelden bij de coördinator van de belastiginvulhulp van CSWO, de heer J.Drent, per mail (j.drent@planet.nl) of telefonisch (0317-414893), bij voorkeur vóór 1 maart.